Gdzie reklamujecie subskrypcję? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Gdzie reklamujecie subskrypcję? (/Temat-Gdzie-reklamujecie-subskrypcje-95103) Strony: 1 2 |
Gdzie reklamujecie subskrypcję? - jarrpi5 - 31-07-2014 09:42 Witam, tak jak w temacie, gdzie reklamujecie subskrypcję sms? Znacie jakieś fajne portale gdzie jest ładna konwersja? Za dobre odpowiedzi daje reputa RE: Gdzie reklamujecie subskrypcję? - lolekxp - 31-07-2014 10:09 na własnych blogach, landing page i paru innych możliwosiach, choc ja omijam sam spam na grupach fb bo jest dla dzieci i ludzi ograniczonych w mozliwosci i na szczescie ta grupka ludzi tam zostaje, co nie mowie ze facebooka nie idzie wykorzystac bo idzie ale nie mozna liczyc ze dostaniemy pieniadze za to co kazdy polmozg potrafi czyli kilka zdan i kopiuj wklej, to przestaje dzialac a na grupach mozna widziec juz podczepione info ze szukaja wlasciciela zdjecia jesli masz fake profil i uzywasz czyjegos badz banuja z grupy i wysylaja do FB zgloszenie o tobie 2, nie wiem na co liczyles zakladajac ten temat ze ktos ci zdradzi gdzie wrzuca linki i zarabia pieniadze zeby pozniej dzielic sie nimi z toba przez twoj spam ? RE: Gdzie reklamujecie subskrypcję? - YouAreKilled - 31-07-2014 10:14 Fanpage, grupy, jakieś czaty gimbów. RE: Gdzie reklamujecie subskrypcję? - KUBA555 - 09-08-2014 16:09 Na fb czatach gimbów itp RE: Gdzie reklamujecie subskrypcję? - rkac1997 - 09-08-2014 20:42 (09-08-2014 16:09)KUBA555 napisał(a): Na fb czatach gimbów itp Nie wiem czy to przypadek , ale widziałem twoje posty w kilku tematach na forum i piszesz to co poprzednik ... RE: Gdzie reklamujecie subskrypcję? - Nortix - 09-08-2014 20:58 Ja w suby się nie bawię ale zapewne większość osób które się w to bawią działają głównie na spamie w grupach FB bo nie potrafią lub im się nie chce wymyślić czegoś bardziej kreatywnego. (Prawie)Wszyscy spamują tam gdzie są gimby taka prawda. Zresztą nie licz na to że ktoś podrzuci ci własną niszę RE: Gdzie reklamujecie subskrypcję? - czancz - 09-08-2014 23:07 nortix ma racje nikt myślący nie zrobi sobie konkurencji i nie odda dobrej niszy za darmo RE: Gdzie reklamujecie subskrypcję? - AnnaKa - 15-08-2014 14:13 Powiem Ci tak. Przedmówcy dobrze prawią. Niszy i miejsca do zarobku nikt Ci nie odda. Jeśli sam nie dojdziesz do tego gdzie zarabiać raczej nikt Ci nie pomoże. Tyle dodam od siebie (Bardzo słabe już miejsce wypalone przez MASOWY SPAM) To Grupy na Facebooku Fanpage i komentowanie różnych wpisów. (Bardzo dobry sposób) Swoje unikalne miejsce które stworzysz Ty sam! A ludzie będą chętnie tam wchodzili najlepiej zrobić to white hat czyli coś gdzie nie oszukujesz tylko oferujesz to w 100% prawdziwe . W takim miejscu można zarobić spore pieniądze jeśli masz głowę na karku. Pozdrawiam RE: Gdzie reklamujecie subskrypcję? - Shuriken - 26-08-2014 16:33 Fora sportowe , tam ludzie dalej sie nabierają na streamy... RE: Gdzie reklamujecie subskrypcję? - seoeo - 26-09-2014 18:37 gimbusy nie używają mózgów to można na nich zarobić ach |