Do Zamknięcia. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Do Zamknięcia. (/Temat-Do-Zamkniecia-95090) Strony: 1 2 |
Do Zamknięcia. - experimental - 30-07-2014 20:40 Witajcie, Jak w temacie chodzi o brzydkiego i śmierdzącego oszusta jakim jest użytkownik ryback Nie spodziewałem się tego po nim, zwłaszcza że jest zaufanym użytkownikiem i rozmawiało się z nim dość przyjemnie - no ale wyglądało to tak: mieliśmy się wymienić - on daje mi 25 kont na facebooku - ja daję fanpage (https://www.facebook.com/pages/Wyluzowany-Nauczyciel/438223579650339?fref=ts) No i ryback podał mi e-mail do wysłania fanpage - co też uczyniłem, chwilę potem ryback doszedł do wniosku, że podał zły e-mail. Oczywiście jak rasowy oszust nie przyznał się do tego, nawet dość sprytnie to ukartował! Tyle że... Jakie jest prawdopodobieństwo, że osoba o danym e-mailu siedzi akurat na facebooku, akurat jest ogarnięta w fanpage'ach i w dosłownie 15 sekund zabrała mi Administratora i wstawiła linki z bc.vc jeśli dobrze pamiętam (już ich nie ma, niestety), no jakie??? Jest to prawdopodobieństwo zerowe. Pisałem do rybacka na gg, na zc także - i nic. Proszę o pomoc! Jak to mawiał słusznie Piłsudski: "Bić k&rwy i złodziei, mości hrabio." RE: ryback - brzydki, śmierdzący oszust. - Coristo - 30-07-2014 20:47 @[ryback] RE: ryback - brzydki, śmierdzący oszust. - ryback - 30-07-2014 22:23 buahahahha przeciez to nie ja ostatnio zrypalem paru niemilych gimbusow to sobie zaczynaja jaja robic jaka anna1990 w zyciu tego maila nie mialem od samego poczatku mojego konta nigdy nie zajmowalem sie zadnymi fanpage tylko i wylacznie premium smsy rozmowy oraz wymiany i co moze napiszesz ze pisales do mnie pw?? ze napisal do ciebie numer ktory mam tu zapisany w profilu???? z reszta pare dni temu juz pisalem ze jakies malolaty sie podszywaja podemnie bo juz mi pare osob o tym pisalo RE: ryback - brzydki, śmierdzący oszust. - Zły_Szeląg - 30-07-2014 22:35 Pewnie ktoś napisał na gg i nie zweryfikowałeś nr? Do mnie co chwile piszą na gg różni Surferzy i Yazirowie i chcą coś rzekomo sprzedać RE: ryback - brzydki, śmierdzący oszust. - daniel42na - 30-07-2014 22:41 podaj nr gg z którym rozmawiałeś RE: ryback - brzydki, śmierdzący oszust. - ryback - 30-07-2014 23:03 aa i wypraszam sobie myje sie pare razy dziennie a wedlug mojej zony kawal przystojniaka ze mnie RE: ryback - brzydki, śmierdzący oszust. - Artiis - 31-07-2014 01:08 Eh, jak tak można robić się w jajko? Nie sprawdzając numeru GG poprzez prywatną wiadomość . Odp: ryback - brzydki, śmierdzący oszust. - Kaspirek - 31-07-2014 04:26 Niezle dal sie wyhujac... za przeproszeniem ,d aniu aniu ,d Wysyłane z mojego GT-I5510 za pomocą Tapatalk 2 RE: ryback - brzydki, śmierdzący oszust. - marcel_kk - 31-07-2014 06:11 Zawsze powtarzam: interesy poprzez GG robi się po uprzednim zweryfikowaniu na PW forum, wtedy lepiej wiadomo z którym użytkownikiem się rozmawia. Połowa wakacji, gimbaza ruszyła do ataku, a sposób na podszycie się na GG jest nadal popularny i z tego co czytam to skuteczny. No cóż, oszukany sam sobie winny. RE: ryback - brzydki, śmierdzący oszust. - experimental - 31-07-2014 06:40 Dobra, wszyscy w chuj mądrzy gratuluje, dziękuję za zainteresowanie - jednak zbędny spam sobie darujcie. GG też mogę założyć nowe - i to w parę sekund, może podacie e-mail'a rybacka? z paypala na przykład, jeśli ktoś ma? btw. nie zależy mi na tym fanpage, nikt za 5 zł go nie chciał |