Weryfikacja dzwiekowa - FB - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Weryfikacja dzwiekowa - FB (/Temat-Weryfikacja-dzwiekowa-FB-94980) |
Weryfikacja dzwiekowa - FB - Admine - 28-07-2014 20:30 Witam! Kiedyś widziałem tutaj na forum jakiś poradnik czy coś jak ktoś podawał jak zrobić weryfikację na FB dzwiękową... Ale nie mogę teraz tego znaleźć. Wiem, że było trzeba kupić coś do tego żeby było to możliwe. Poda ktoś linka? Tak tak, szukałem na forum, ale nie mogę znaleźć Druga sprawa to może ktoś wie jak to zrobić? Jestem skłonny zapłacić za tą pomoc. Dziękuje! Weryfikacja dzwiekowa - FB - daniel42na - 14-09-2014 20:06 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |