Do czago to służy? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Buxy oraz Surfbary (/Forum-Buxy-oraz-Surfbary-84) +---- Dział: Dyskusje o Buxach i Surfbarach (/Forum-Dyskusje-o-Buxach-i-Surfbarach-312) +---- Wątek: Do czago to służy? (/Temat-Do-czago-to-sluzy-94876) |
Do czago to służy? - tixer - 27-07-2014 09:57 Do czego służa te kłudeczki przy rented refach na neobux i pro? RE: Do czago to służy? - Workis - 27-07-2014 11:42 Jesli dobrze kojarze to klodka ta chroni danego poleconego przed auto-recyklingiem. Gdyby przestal klikac to mimo to, po 2 tygodniach nie zostanie automatycznie zrecyklingowany. Jest to na wypadek gdyby bardzo dobry polecony przestal klikac i niby mialby zaczac po uplywie 2 tygodni (nie zacznie). Nie ma sensu tego stosowac, przynajmniej ja nie widze celu. pozdrawiam RE: Do czago to służy? - ManiekHoNoTu - 27-07-2014 12:41 Workis dobrze kojarzysz wlasnie do tego sluza te klodki przy rr RE: Do czago to służy? - xardas1020 - 27-07-2014 13:14 (27-07-2014 11:42)Workis napisał(a): Nie ma sensu tego stosowac, przynajmniej ja nie widze celu. Workis niekoniecznie mam około 200 rr zakupionych w lutym którzy np po przerwach 17 dniowych wracali do klikania i właśnie ze względu na wykorzystanie kłódek nie straciłem ich a zarabiają dla mnie. zablokowałem ich z ciekawości i ze względu na wysokie ich avg, także jak opcję kłódek wykorzystuję w zarządzaniu wynajętymi poleconymi kłódek nie urzywam do osób które w ogóle nie klikają i by ich wymieniło za free myślę, że probux wykorzystuje strategię klonów jak i neobux każda osoba rejestrująca się w tych buxach od razu automatycznie ma klony których potem każdy wynajmujący rr ma i stąd zamiast nicku są numerki, jeśli realne konto klona/klonów nie klika więc i rr nie przynosi dochodu, gdy kliknie konto klona to i z rr jest profit RE: Do czago to służy? - Workis - 27-07-2014 19:26 O, to powiem ze na prawde rzadkosc. A wrocili nadal z wysokim AVG czy juz srednim? Co do teorii klonow - coś w tym moze byc. Ale ich dobor nie jest tak do konca losowy. Na neobuxie mam dwoch RR tzw "golden", czyli nie klikaja tak jak zwykli RR od 0 do 4 reklam tylko klikaja od 0 do 10. Zarowno klikaja tak na stanardzie i na golden (zostali pozyskani podczas konta golden). pozdrawiam |