Naklejki od MOMO+gratis - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zdobyte Nagrody (/Forum-Zdobyte-Nagrody-149) +--- Dział: Wygrane Nagrody (/Forum-Wygrane-Nagrody-150) +--- Wątek: Naklejki od MOMO+gratis (/Temat-Naklejki-od-MOMO-gratis-9485) |
Naklejki od MOMO+gratis - Stachu - 29-06-2010 11:40 Siema! Dzisiaj do mnie przyszły naklejki, a także gratisik - 2 zapachy samochodowe TRANSFORMERS od MOMO - wszystko do tuningu samochodowego. Napisałem do nich 8 dni temu(z sobotą i niedzielą) List z Włoch. E-maile na jakie pisałem: [email protected] , [email protected] , [email protected] , [email protected](z tego mi przyszło) Nie chciało mi się robić filmiku więc są zdjęcia Czyli: - 2 Duże naklejki - 2 Średnie naklejki - 15 małych naklejek - 2 zapachy samochodowe TRANSFORMERS Pisać bo się opłaca!! RE: Naklejki od MOMO+gratis - Danio - 30-06-2010 08:38 Super paczka! GZ! Mam nadzieje że do mnie też takie coś przyślą i + oczywiście ;P RE: Naklejki od MOMO+gratis - Xkoniak - 30-06-2010 19:13 Gratulacje naklejki nawet fajne . RE: Naklejki od MOMO+gratis - Sony_st - 01-07-2010 08:02 GZ! a możesz podać treść co napisałeś w meilu? RE: Naklejki od MOMO+gratis - Stachu - 01-07-2010 09:49 Sony_st to co ty napisałem w temacie "Darmowe naklejki" po niemiecku RE: Naklejki od MOMO+gratis - MrozioFrozio - 06-07-2010 15:05 Mi dzisiaj przyszły 3 duże naklejki od MOMO oraz dwa zapachy transformers RE: Naklejki od MOMO+gratis - blackjoe - 07-07-2010 13:33 Ja napisałem do nich coś takiego: Lady's and Gentlemen, May I request for a few stickers with different sizes and forms from your firm which I need for my new motorcycle. I know that this firm is noted for its good products and that I'm an avid fan of it. Hoping that you'll give this request your kind attention for which I shall be very grateful. My adress is: ................ Thanks and best regards! RE: Naklejki od MOMO+gratis - Danio - 13-07-2010 08:52 Dzisiaj dostałem to samo co ty |