![]() |
Zarabiara.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabiara.pl (/Temat-Zarabiara-pl-94849) |
Zarabiara.pl - KUBA555 - 26-07-2014 16:33 Witaj ![]() Chciałbym zaproponować Ci współprace w bardzo dochodowym serwisie zarabiara.pl Konto w serwisie założyłem na początku miesiąca (3 lub 4) szukając łatwego zarobku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli udało mi się Cie zachęcić choć do założenia konta w serwisie skorzystaj prosze z tego linku dostaniesz darmowe pkt a ja będe dostawał premiowe 5% twoich zarobków myślę że to uczciwa oferta ![]() x Jeśli jesteś zainteresowany napisz do mnie na PW wyjaśnię Ci resztę zasad działania serwisu... Jeśli zgodzisz się zarejestrować z mojego linku zapewnię ci 100% wsparcie w programie. Jeśli chcesz mogę się też zarejestrować w innym programie w którym działasz Ty i zostać twoim poleconym i aktywnie w nim działać. RE: Zarabiara.pl - xardas1020 - 26-07-2014 17:04 ale to już było ./.. do kosza z tym nie możesz też reflinku na forum zamieszczać ![]() RE: Zarabiara.pl - KUBA555 - 26-07-2014 17:18 Reflink można o ile da się czysty pozatym nie wszyscy jeszcze widzieli a ja takiego tematu nie tworzyłem wcześniej wiec chyba mam jakieś prawo ![]() RE: Zarabiara.pl - xardas1020 - 26-07-2014 18:25 jedyne prawo jakie masz na tym forum to zapoznać się z regulaminem i się do niego stosować reflinku dać nie możesz, a tematów o danym serwisie stronie może być an forum 1, więc twój jak ktoś zajrzy by posprzątać trafi do kosza ![]() RE: Zarabiara.pl - Toniro - 26-07-2014 18:32 Cytat:§3 Dyskusja na forumpo użyciu funkcji 'szukaj' : http://zarabiam.com/search.php?action=results&sid=e4a28e2ca5d57ecdde3ff6ce1f3689f0&sortby=lastpost&order=desc I chodzi o to żeby nie tworzyć tematów już istniejących na forum, a nie tworzenie tematu którego ty nie stworzyłeś. ![]() RE: Zarabiara.pl - overlord25 - 27-07-2014 17:20 Za mało postów na ref do kosza ![]() Zarabiara.pl - surfer0700 - 27-07-2014 18:23 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |