[Powiadamiacz] Nolimit Restock Checker - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: [Powiadamiacz] Nolimit Restock Checker (/Temat-Powiadamiacz-Nolimit-Restock-Checker-9484) |
[Powiadamiacz] Nolimit Restock Checker - jasiek331 - 29-06-2010 11:33 BYŁ PRZEPROWADZONY O 21 TEST, wszystko sprawdzone, działa Strona odświeża się co 5 sec, a w momencie restocku odtwarza głośny dźwięk vuvuzeli i otwiera ptzplace. http://zrzucaj.com/lockerz/redeem.php Cytat:Opis: Nie przewiduje żadnych opłat lecz mogą pojawić się reklamy. UWAGA, budowa skryptu sprawia, że to czy serwer dostanie bana nie zależy w ogóle od ilości użytkowników jak na innych serwerach. Dzięki temu skrypt daje największą pewność że zadziała. RE: [Powiadamiacz] Nolimit Restock Checker - Crasher - 29-06-2010 11:41 A kto pisał skrypt, albo skąd został zaczerpnięty, rozumiem że to jest świeże i nie było testowane podczas prawdziwego restocku RE: [Powiadamiacz] Nolimit Restock Checker - Wojtas100 - 29-06-2010 11:43 Dziwne bo pierwszy post więc ja nie ufam RE: [Powiadamiacz] Nolimit Restock Checker - jasiek331 - 29-06-2010 11:46 Ja pisałem, mam kilkuletnie doświadczenie w webdeveloperce. Pisałem wcześniej desktopowy program do sprawdzania restocku który był sprawdzany na nie jednym restocku i działał. Dzisiaj pod wieczór zrobimy próbę restocka żeby upewnić się że wszystko działa Nowa funkcjonalność! -W momencie restocka skrypt wyrzuci alert (zmieni się zakładka na stronę ze skryptem) w którym zapyta czy przenieść na ptzplace, po wciśnięciu OK przenosi bezpośrednio na ptzplace! (do sprawdzenia na stronie przykładowej restocku) RE: [Powiadamiacz] Nolimit Restock Checker - Crasher - 29-06-2010 16:22 Nie wiem czy to tak ma być, ale czasem słyszę jakąś muzyczkę albo kolesia co zaczyna mówić" Welcom. I'm team project...." RE: [Powiadamiacz] Nolimit Restock Checker - michel000 - 29-06-2010 17:01 Mi wszystko dziala,z pewnoscia sie przyda,+ dla ciebie. RE: [Powiadamiacz] Nolimit Restock Checker - jasiek331 - 29-06-2010 19:10 Dodałem możliwość wyłączenia wyskakującego okienka z pytaniem o przeniesienie na ptzplace. // REBOOT serwera, za 5 min będzie wszystko ok RE: [Powiadamiacz] Nolimit Restock Checker - zioomek65 - 29-06-2010 20:51 tak tylko strona nie działa |