modyfikacja strony - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: modyfikacja strony (/Temat-modyfikacja-strony-94831) |
modyfikacja strony - K.O.M.B.E.K - 26-07-2014 09:46 Witam Posiadam strone typu kwejk i potrzebuje zrobić na niej zakłądke(odnśnik)jak zwał tak zwał pt. "o nas" by umieścić tam tekst gdyż robot google nie akceptuje mi jej z powodu braku tekstu :/ nie znam sie na jezyku programistów ale wydaje mi sie ze to 10 min roboty wiec jak ktoś szybko chce zarobić pare zł to nie napisze na priv RE: modyfikacja strony - K.O.M.B.E.K - 30-07-2014 18:35 już nieaktualne RE: modyfikacja strony - Zawodowiec - 01-08-2014 22:36 Ahh, szkoda, bo chciałem się już zgłosić. modyfikacja strony - surfer0700 - 28-09-2014 17:55 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |