Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Zamknięty]Polski blog o Lockerz - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13)
+--- Wątek: [Zamknięty]Polski blog o Lockerz (/Temat-Zamkniety-Polski-blog-o-Lockerz-9483)

[Zamknięty]Polski blog o Lockerz - omisiu - 29-06-2010 11:03

Po co on jest jak nikt w nim nie pisze...
Może zamienimy ten dział na oficjalnego Twittera lockerz lub po prostu usuniemy ten dział.

Przypominam, że jest jeszcze mój 2. pomysł odnośnie LFE
Pozdrawiam.

RE: Polski blog o Lockerz - pespe - 29-06-2010 11:05

Kliknij w Polski blog o Lockerz to cie przeniesie na strone nysceriona ;p admin z nim współpracuje ;p

RE: Polski blog o Lockerz - SZAFI - 29-06-2010 11:28

to blog nysceriona i oni ze sobą współpracują... nawet na restockach forumowych nyscerion daje jakieś nagrody od siebie np. majle itp..

RE: Polski blog o Lockerz - pespe - 29-06-2010 11:35

zal szafi napisalem to samo wiec po co to piszesz spamer ;/

RE: Polski blog o Lockerz - Athemis - 29-06-2010 12:18

Łał, aż druga twoja propozycja? Pewnie druga żałosna.
Chłopie. Blog to oddzielna część, a tak jak koledzy wyżej powiedzieli blog i forum współpracują ze sobą. To, że Nyscerion nie zajmuje się nim co dzień i nie pisze postów typu "Nie było restocku, czekać dalej" bo to bez sensu. On sam wie co robi...

Zamknijcie to lepiej :|

RE: Polski blog o Lockerz - omisiu - 29-06-2010 14:49

@up Daruj sobie nie przeczytałeś drugiej propozycji a gadasz...
Skąd ja to mogłem wiedzieć się pytam? Powiedzieliście to spoko... po co od razu taki język?

RE: Polski blog o Lockerz - SZAFI - 29-06-2010 21:08

pespe odpuść sobie ;]

Nie napisałem to samo bo napisałem że można zobaczyć po forumowych restockach gdzie pisze że nyscerion dorzuca jakieś tak nagrody...

RE: Polski blog o Lockerz - Admin - 30-06-2010 10:45

nie trzeba komentowac Smile

Nyscerion wspolpracuje z Nami prawie od poczatku.

[Zamknięty][Zamknięty]Polski blog o Lockerz - Killer - 19-03-2011 10:05

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.