![]() |
[Zamknięty]Polski blog o Lockerz - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: [Zamknięty]Polski blog o Lockerz (/Temat-Zamkniety-Polski-blog-o-Lockerz-9483) |
[Zamknięty]Polski blog o Lockerz - omisiu - 29-06-2010 11:03 Po co on jest jak nikt w nim nie pisze... Może zamienimy ten dział na oficjalnego Twittera lockerz lub po prostu usuniemy ten dział. Przypominam, że jest jeszcze mój 2. pomysł odnośnie LFE Pozdrawiam. RE: Polski blog o Lockerz - pespe - 29-06-2010 11:05 Kliknij w Polski blog o Lockerz to cie przeniesie na strone nysceriona ;p admin z nim współpracuje ;p RE: Polski blog o Lockerz - SZAFI - 29-06-2010 11:28 to blog nysceriona i oni ze sobą współpracują... nawet na restockach forumowych nyscerion daje jakieś nagrody od siebie np. majle itp.. RE: Polski blog o Lockerz - pespe - 29-06-2010 11:35 zal szafi napisalem to samo wiec po co to piszesz spamer ;/ RE: Polski blog o Lockerz - Athemis - 29-06-2010 12:18 Łał, aż druga twoja propozycja? Pewnie druga żałosna. Chłopie. Blog to oddzielna część, a tak jak koledzy wyżej powiedzieli blog i forum współpracują ze sobą. To, że Nyscerion nie zajmuje się nim co dzień i nie pisze postów typu "Nie było restocku, czekać dalej" bo to bez sensu. On sam wie co robi... Zamknijcie to lepiej :| RE: Polski blog o Lockerz - omisiu - 29-06-2010 14:49 @up Daruj sobie nie przeczytałeś drugiej propozycji a gadasz... Skąd ja to mogłem wiedzieć się pytam? Powiedzieliście to spoko... po co od razu taki język? RE: Polski blog o Lockerz - SZAFI - 29-06-2010 21:08 pespe odpuść sobie ;] Nie napisałem to samo bo napisałem że można zobaczyć po forumowych restockach gdzie pisze że nyscerion dorzuca jakieś tak nagrody... RE: Polski blog o Lockerz - Admin - 30-06-2010 10:45 nie trzeba komentowac ![]() Nyscerion wspolpracuje z Nami prawie od poczatku. [Zamknięty][Zamknięty]Polski blog o Lockerz - Killer - 19-03-2011 10:05 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |