experimental - opinie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249) +---- Wątek: experimental - opinie (/Temat-experimental-opinie-94798) Strony: 1 2 |
experimental - opinie - experimental - 25-07-2014 15:10 Witam Postępuj zgodnie z Regulaminem komentarzy ! RE: experimental - opinie - Na 5tyk - 26-07-2014 15:16 Polecam użytkownika. Potwierdzenie telefoniczne konta FB wykonane w 5 minut RE: experimental - opinie - shooreck - 28-07-2014 21:36 [POZYTYW] Powód: Uczciwy, rzetelny człowiek Można mu ufać. RE: experimental - opinie - eve667 - 30-07-2014 15:24 Pomógł ustawić mi paypala , polecam szybko i bez problemu. RE: experimental - opinie - ufo321 - 03-08-2014 21:27 UWAGA !!! Experimental jest zwykłym oszustem, nie wysyłajcie mu pierwsi danych do kont !!! Ja już się na tym przejechałem i jestem 8zł w plecy. RE: experimental - opinie - daniel42na - 03-08-2014 21:30 @[ufo321] prosze o dowody. @[experimental] prosze o ewentualne wyjaśnienia. RE: experimental - opinie - ufo321 - 03-08-2014 21:50 W czwartek wysłałem mu dane do 20kont facebook, za które miał mi zapłacić wieczorem. Pisałem do niego w czwartek wieczorem oraz w piątek rano a on pomimo aktywności na forum nie odpisywał. W końcu znalazłem jego nr gg i do niego napisałem. Zamieszczam screen rozmowy. Zapłaty miał dokonać w czwartek wieczorem a do dzisiaj nic nie otrzymałem :/ RE: experimental - opinie - experimental - 04-08-2014 07:26 Ja to nie rozumiem, jak niby cię oszukałem skoro nawet nie dotykałem tych kont? Dodatkowo - pisałem wielokrotnie, mam problem z paypal, kasy na koncie nie mam - a ty jeśli czujesz się oszukany to ten temat nie jest od tego. daniel jak możesz nie zwracać na to uwagi ->ufo do działu Oszustwa/Scam. RE: experimental - opinie - ufo321 - 04-08-2014 10:32 Konta zamówiłeś, chciałeś aby przesłać Ci dane do nich przed wpłatą, więc Ci je wysłałem. Poniżej dowód. Co do zapłaty to napisałem Ci, że możesz zapłacić telekartą. Ze sklepami też masz problem ? I teraz co ?? Będziesz mi mówił, że nie dotykałeś tych kont i dlatego nie należą mi się pieniądze ? Pewnie za chwile jeszcze napiszesz, żebym nie zmieniał haseł bo i tak nie będziesz korzystał z tych kont RE: experimental - opinie - experimental - 04-08-2014 11:53 Po co mam to robić, skoro ty zrobiłeś to za mnie;d Oszustwo, kradzież chyba polega na tym, że ktoś coś zabiera bez pozwolenia i nie oddaje - tak w skrócie. |