Wykonuje grafike - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Wykonuje grafike (/Temat-Wykonuje-grafike-94564) |
Wykonuje grafike - Yeahh - 21-07-2014 18:47 Witam, wykonuję różnego rodzaju grafiki. Nie posiadam na razie jeszcze portfolio.
Chętne osoby zapraszam na GG:49237632 Cena do uzgodnienia. Piszcie nawet jeśli nie jestem zalogowany, mogę być czasami niewidoczny. RE: Wykonuje grafike - cheats - 01-08-2014 08:45 Proponuję najpierw trochę więcej poćwiczyć i dopiero później brać się za zlecenia RE: Wykonuje grafike - Zawodowiec - 01-08-2014 17:28 A w jakim programie robisz grafikę? RE: Wykonuje grafike - Alchemick - 04-08-2014 20:02 Jaki jest koszt? jest cennik ustalony czy indywidualnie RE: Wykonuje grafike - Yeahh - 16-08-2014 16:14 @Alchemick Zlecenia graficzne ustalane indywidualnie, chyba że będzie np. dużo podobnych zgłoszeń to wtedy będzie jedna cena. @Zawodowiec Photoshop @Cheats Za tą "konstruktywną" krytykę powinieneś dostać co najmniej perm bana na forum graficznym. RE: Wykonuje grafike - abelabel2 - 16-08-2014 16:24 Yeahh, a ty powinieneś dostać perm bana na obsługę programów graficznych. Coś takiego to idzie zrobić samym css bez otwierania programu do edycji grafiki. Kolory z dupy, jakies 4 odcienie zielonego + ten nav. RE: Wykonuje grafike - Yeahh - 17-08-2014 15:44 (16-08-2014 16:24)abelabel2 napisał(a): Yeahh, a ty powinieneś dostać perm bana na obsługę programów graficznych. Coś takiego to idzie zrobić samym css bez otwierania programu do edycji grafiki.Zgłosiłem twój post, nie zamierzam tolerować offtopowania już po raz drugi (nie dotyczy konstruktywnej krytki). Nie znasz się - nie wypowiadaj się to nie jest temat dla początkujących grafików. Dodam nowe prace jak wykonam aktualne. Wykonuje grafike - Klin - 02-01-2015 14:34 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |