A co wy sądzicie o naszych forumowych pijawkach ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: A co wy sądzicie o naszych forumowych pijawkach ? (/Temat-A-co-wy-sadzicie-o-naszych-forumowych-pijawkach-94520) Strony: 1 2 |
A co wy sądzicie o naszych forumowych pijawkach ? - Clovere - 20-07-2014 22:37 A więc tak stwierdziłem że na naszym forum znajduje się za dużo pijawek i myślę że powinniśmy to ograniczyć Przykładowo ja wystawiając temat z rozwijaniem fp 164 osoby go poprało z czego 14 dało repa A reszta ? Nie szanują pracy innych osób tak samo jak osoby mają np po 10 postów a tylko czytają co inni dają a z siebie nic nie dodają a jak już napiszą jakiś temat post to tylko szukając pomocy, albo jakiś hejterski post. A co wy sądzicie o takich pijawkach które tylko czerpią z doświadzenia innych osób a od siebie nic nie dają ? Start hejterów za 3... 2... 1... Start...
RE: A co wy sądzicie o naszych forumowych pijawkach ? - Danysuw - 20-07-2014 22:40 To jest forum, taka jego rola, że jedni coś wrzucają, a inni biora RE: A co wy sądzicie o naszych forumowych pijawkach ? - Clovere - 20-07-2014 23:20 Z reputem to był tylko przykład, ale nie sądzicie że z tym coś trzeba robić ? Np dział poradniki od 50 postów ? RE: A co wy sądzicie o naszych forumowych pijawkach ? - Zły_Szeląg - 20-07-2014 23:37 Moim zdaniem jest dobrze. Jeśli piszę darmowy poradnik to dlatego, że chcę się podzielić wiedzą z resztą użytkowników Nie oczekując niczego w zamian i czerpiąc satysfakcję z tego, że pomogło się innym RE: A co wy sądzicie o naszych forumowych pijawkach ? - ASTONEQ - 20-07-2014 23:42 Co z tego że tyle osób pobrało ? może przeczytali, uznali za mało przydatne i nie dali reputa ... RE: A co wy sądzicie o naszych forumowych pijawkach ? - Clovere - 21-07-2014 05:20 (20-07-2014 23:42)ASTONEQ napisał(a): Co z tego że tyle osób pobrało ? może przeczytali, uznali za mało przydatne i nie dali reputa ... Reputem był tylko przykład, mogli napisać odpowiedź ze ich nie satysfakcjonuje RE: A co wy sądzicie o naszych forumowych pijawkach ? - lolekt - 21-07-2014 11:45 Jak ktoś jest całkowicie zielony to ma siedzieć miesiąc w off-topic'u żeby wyklepać te 50 postów tylko po to, aby zapytać o poradnik? Do mnie to jakoś nie przemawia RE: A co wy sądzicie o naszych forumowych pijawkach ? - Admin - 21-07-2014 16:41 Clovere chyba nikt łącznie ze mną nie rozumie twojego toku myślenia bez urazy ale nie mamy zamiaru nikomu ograniczać dostępu do publicznych działów, to że ktoś pobrał i nie dał Ci repa to chyba nie powód do rozpaczy, gdyby content był wartościowy to pewnie repa byś dostał nie jednego, są tematy gdzie ktoś dostaje ponad 100 repów ( http://zarabiam.com/Temat-PORADNIK-Zarabianie-na-Allegro-ok-1000-PLN-miesiecznie-i-w-gore-D-59934 ) a są tematy gdzieś ktoś nie dostaje ich w ogóle. Pewnie znów powiesz że to przykład - tylko niestety jest on bardzo kiepski, szczególnie że na nim bazuje ten temat. RE: A co wy sądzicie o naszych forumowych pijawkach ? - Clovere - 21-07-2014 17:36 (21-07-2014 16:41)Admin napisał(a): Clovere chyba nikt łącznie ze mną nie rozumie twojego toku myślenia bez urazy ale nie mamy zamiaru nikomu ograniczać dostępu do publicznych działów, to że ktoś pobrał i nie dał Ci repa to chyba nie powód do rozpaczy, gdyby content był wartościowy to pewnie repa byś dostał nie jednego, są tematy gdzie ktoś dostaje ponad 100 repów ( http://zarabiam.com/Temat-PORADNIK-Zarabianie-na-Allegro-ok-1000-PLN-miesiecznie-i-w-gore-D-59934 ) a są tematy gdzieś ktoś nie dostaje ich w ogóle. Nie rozumiesz mnie. Ale np mogła by dana osoba napisać że poradnik słaby że jej się nie podoba lub coś w tym stylu a zresztą nie bd sie kłócił RE: A co wy sądzicie o naszych forumowych pijawkach ? - marcel_kk - 21-07-2014 17:59 (21-07-2014 17:36)Clovere napisał(a):(21-07-2014 16:41)Admin napisał(a): Clovere chyba nikt łącznie ze mną nie rozumie twojego toku myślenia bez urazy ale nie mamy zamiaru nikomu ograniczać dostępu do publicznych działów, to że ktoś pobrał i nie dał Ci repa to chyba nie powód do rozpaczy, gdyby content był wartościowy to pewnie repa byś dostał nie jednego, są tematy gdzie ktoś dostaje ponad 100 repów ( http://zarabiam.com/Temat-PORADNIK-Zarabianie-na-Allegro-ok-1000-PLN-miesiecznie-i-w-gore-D-59934 ) a są tematy gdzieś ktoś nie dostaje ich w ogóle. Taaa...wystarczy jeden sprzeciw i zaczyna się forumowe bicie piany, które nikomu będącemu przy zdrowych zmysłach nie jest potrzebne. |