Przesyłka od royalcanin ( makulatura i próbka) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zdobyte Nagrody (/Forum-Zdobyte-Nagrody-149) +--- Dział: Wygrane Nagrody (/Forum-Wygrane-Nagrody-150) +--- Wątek: Przesyłka od royalcanin ( makulatura i próbka) (/Temat-Przesylka-od-royalcanin-makulatura-i-probka-9443) |
Przesyłka od royalcanin ( makulatura i próbka) - paskur - 28-06-2010 12:53 Witam, przed chwilką wpadłem na pomysł: zobaczę, może jest jakiś spam w skrzynce. Ku mojemu zdziwieniu ukazała się przesyłka od royal-canin: Se myślę: ki h%# , przecież zamawiałem próbki ale to było dawno i dostałem, no to otwieram: Przysłali jakąś saszetkę, bo mam wypełnione u nich zwierzęta bo zamawiałem próbki może coś jeszcze dostane RE: Przesyłka od royalcanin ( makulatura i próbka) - rafti - 28-06-2010 13:11 tez dzisiam dostalem kolejne probki moga przysylac jak chca nie obrazi sie moj kot RE: Przesyłka od royalcanin ( makulatura i próbka) - MR_WHITE - 28-06-2010 13:12 Ile czekałeś ? RE: Przesyłka od royalcanin ( makulatura i próbka) - paskur - 28-06-2010 13:15 Na próbki jak zamawiasz to naprawde nie dużo , tydzień max jak dla mnie, a te to sami przysłali co dalem teraz RE: Przesyłka od royalcanin ( makulatura i próbka) - Danio - 28-06-2010 19:34 ja już 3 razy dostałem próbki dla psa od royal-canin. Bardzo krótko czekałem PS. Na twoim monitorze jest mój wpis na shout-boxie xD |