Problem z instalacją wordpressa - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Wordpress (/Forum-Wordpress-360) +--- Wątek: Problem z instalacją wordpressa (/Temat-Problem-z-instalacja-wordpressa-94417) |
Problem z instalacją wordpressa - jackqueen - 18-07-2014 17:50 Witam Instaluje sobie na nowym serwerze wordpressa, a tu mi nagle przy instalacji wyskakuje komunikat "Już zainstalowano Wygląda na to, że WordPress był już zainstalowany. Aby zainstalować ponownie, usuń tabele w bazie MySQl" Klikam zaloguj, wpisuje nazwe użytkownika i hasło a tam mi wyskakuje że błedny login lub hasło. Usuwałem z serwera wszystkie pliki wordpressa i wrzucałem ponownie kilka razy i cały czas to samo. Ktoś wie o jaką tabele chodzi i mógłby pomóc RE: Problem z instalacją wordpressa - Roro - 18-07-2014 17:51 Wejdź w phpMyAdmin i usuń ze sql wszystko co związane z wordpressem i potem przejdź do swojej witryny aby zainstalować na nowo WP RE: Problem z instalacją wordpressa - linoskoczek - 21-07-2014 18:28 Niemożliwe, żebyś na nowym serwerze otrzymywał taki błąd. Musiałeś wkleić bazę danych przez phpMyAdmin. A może miałeś na tym serwerze już kiedyś WordPress zainstalowany? Zanim zrobisz to, co napisał Roro, upewnij się, że tej starej bazy danych nie potrzebujesz, bo jej nie przywrócisz potem. RE: Problem z instalacją wordpressa - SOCZ - 17-08-2014 11:01 Zrób nową bazę danych i ją zainstaluj na nowe instalacji WP. |