Etyczny zarobek - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Etyczny zarobek (/Temat-Etyczny-zarobek-94281) |
Etyczny zarobek - Mwapl - 16-07-2014 08:26 Witam, o metodat zarabiania przez internet takich jak PPA czy sub sms już trochę czytałem jednak mnie nie przekonują ze względów moralnych bo dla mnie jest to po prostu naciąganie ludzi. Fakt - tacy ludzi są naiwni ale mimo wszystko chciałbym spytać o alternatywy. Co robisz? Naciągam ludzi na kase - taka wizja mi nie odpowiada. Wczoraj skróciłem link do pliku (PPD) i zareklamowałem fake kontem na youtube w kilkunastu nowych, zdobywających popularność filmach nadających się do tej niszy jednak nikt nie kliknął. Co mogłem zrobić źle? Nie spodziewałem się tysięcy ale sporo 0 to chyba jednak coś nie tak. Użyłem shorte. Dlatego pytam o jakieś poradniki dotyczące zarabiania ale bardziej etycznego od sub sms. Poza skracaniem linków do PPD pomyślałem jeszcze o swojej stronie internetowej bo umiem takowe tworzyć i tu pytanie jaki serwis oferuje obecnie najkorzystniejsze stawki dla wyświetleń z polski. + Czy mogę na innych podstronach mieć reklamy z różnych serwisów? Dziękuję z góry za odpowiedzi RE: Etyczny zarobek - karolinapatryk - 16-07-2014 12:18 My prowadzimy sklep Internetowy i też na tym zarabiamy. Klienci kupują produkty fizyczne i są zadowoleni. RE: Etyczny zarobek - dzemba - 16-07-2014 12:37 (16-07-2014 08:26)Mwapl napisał(a): Poza skracaniem linków do PPD pomyślałem jeszcze o swojej stronie internetowej bo umiem takowe tworzyć i tu pytanie jaki serwis oferuje obecnie najkorzystniejsze stawki dla wyświetleń z polski. 1. Fortuny na CMP nie zarobisz, przy stronie 15k UU miałem 5-6 zł z CPM XD, wiec raczej nie licz, że zbijesz fortune. 2. Tak na różnych podstronach możesz mieć reklamy z różnych serwisów. 3. Osobiście polecam cpm24.pl oraz adtaily lub reklame google. RE: Etyczny zarobek - venzer - 16-07-2014 13:30 Stwórz własną stronę i zadbaj aby jak najwięcej użytkowników ją odwiedzało. Następnie Poszukaj programów partnerskich (novem netSales Złote myśli itp) pasujących tematycznie do treści twojej strony i umieść reklamę. Uwierz mi że że tak się da zarabiać i to całkiem nieźle i co najważniejsze legalnie. PS. Ja skracając linki zawsze stawiam sprawę jasno i piszę że po kliknięci w link pojawi się reklama i aby ja pominąć należy kliknąć w skip ad po 5 sec. |