![]() |
Zadymione opowieści - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zadymione opowieści (/Temat-Zadymione-opowiesci-94163) |
Zadymione opowieści - experimental - 13-07-2014 23:28 Cześć wszystkim. Jestem Kamil, wiosen liczę 19 - uczęszczam do Technikum Logistyki w Szczecinku, aktualnie mam wakacje. Z racji, że postanowiłem spędzić miesiąc na łonie natury - na wsi u babci ![]() Sposoby zarobku: Shorte.st, eForsa.pl Szczegół nie będę zdradzał, tradycyjnie na szorte - kasa za kliki w reklamy, na eForsie Subskrypcje sms. Cel: do 10.08.14 (termin wypłaty na shorte więc tak ustawiłem;p) zarobić na shorte 100$ i na eForsa 400zł. Wiem że cel jest ambitny, ale taki już jestem i nic nie poradzę. Zawszę z głową do góry, nie zawiodę się jeśli nie osiągnę tego celu, to mnie bardziej zmotywuje. Tutaj będę aktualizował zarobki. Shorte:1,2$/100$ eForsa:5złł/400zł Shorte: ![]() eForsa: ![]() Klikajcie jeśli chcecie pomóc http://sh.st/rTDxU RE: Zadymione opowieści - piciaszek - 13-07-2014 23:41 Polecam blogger'a lub blog.pl ![]() ![]() RE: Zadymione opowieści - kociamber - 14-07-2014 00:30 Będę śledził, bo też właśnie zacząłem zarabiać niedawno ![]() "postanowiłem walnąć w płuco" - co? ![]() Co do bloga to najlepiej kupić hosting i domenę i mieć swojego. Lepsze wyniki w seo no i reklamy można dać. No i nieograniczony dostęp modyfikacji. No i na hostingu postawisz więcej stron niż 1 ![]() RE: Zadymione opowieści - experimental - 14-07-2014 11:37 Dziś rano wstaję a tu miła niespodzianka, zarobki dwukrotnie wzrosły. Jeszcze daleko, liczę na dzienny zysk 5$ na szorte, i 20zł na eforsie - już nawet walić ten zysk, byleby osiągnąć cel. Shorte: ![]() eForsa: ![]() Dziś nie wiele robiłem, później trochę pospamuję i zajmę się blogiem. Pozdrawiam! Jeśli macie jakieś ciekawe pomysły na nisze, coś co rajcuje teraz gimbów to piszcie do mnie na pewno się odwdzięczę ![]() RE: Zadymione opowieści - experimental - 14-07-2014 21:49 Dziś dzień kończę skromnie, ale sporo czasu poświęciłem blogowi - spamowałem tylko pół godziny. Łącznie na shorte 569 wejść i 80 centów zarobku, na eforsie 2,5 zł. Sory ale padnięty jestem, kupiłem już reklamę na FB mam nadzieję że jutro zacznę działać. RE: Zadymione opowieści - experimental - 17-07-2014 15:10 Dziś zaczynam działać z fanpage'ami - jeden ma 31k like i zasięg 14k, drugi prawie 7k like i zasięg 4k, trzeci 500 like, i czwarty dopiero założyłem, razem jest +45k like więc mam dobre nadzieje. Jeśli ktoś z was też ma fanpage, możemy wymienić się udostępnieniami - kontakt priv lub gg 51002941. Wieczorkiem zrobię up'a, dam znać ile nastukałem ![]() Ale btw. na eforsie 7,5 zł ![]() RE: Zadymione opowieści - experimental - 17-07-2014 23:39 Witajcie, dziś wpadło 2$ ze skracania i 2,5zł z subSMS. Mam do sprzedania reklamę na Fanpage 40k realnych like, w 99% polskich - tylko 5zł! Przez allegro więc macie gwarancję bezpieczeństwa, zapoznajcie się: http://allegro.pl/reklama-na-facebook-u-40k-like-prawdziwi-fani-i4433950637.html RE: Zadymione opowieści - daniel42na - 09-08-2014 17:50 Kasuje na prośbe autora. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |