Dwie propozycje - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Dwie propozycje (/Temat-Dwie-propozycje-94160) |
Dwie propozycje - GoodLecki - 13-07-2014 22:07 Witajcie 1. Możliwośc cytowania fragmentów tekstu z postu 2. Możliwośc blokowania wybranych userów którego efektem będzie blokada możliwości pisania do nas na pw oraz w naszych wątkach. plus opcja dodania notatki do tego. RE: Dwie propozycje - Admin - 14-07-2014 00:18 Obie opcje przecież niemal istnieją. 1.) jest przycisk cytuj, wystarczy pozostawić treść która Nas interesuje, aby cytować fragment. 2.) jest lista ignorowanych którą odnajdziesz w panelu użytkownika, dzięki niej możesz dodać niechcianych użytkowników którzy nie będą mogli do Ciebie pisać, nie będziesz widział też ich wpisów. Blokowania pisania w twoich wątkach nie ma i nie będzie. RE: Dwie propozycje - GoodLecki - 14-07-2014 12:26 O to dobry nie ogar ze mnie, nic w takim razie wszystko , temat można zamknąć. RE: Dwie propozycje - linoskoczek - 15-07-2014 10:24 (14-07-2014 12:26)GoodLecki napisał(a): O to dobry nie ogar ze mnie, nic w takim razie wszystko , temat można zamknąć. Nie wiedziałeś, że jest opcja "Cytuj"? Serio? RE: Dwie propozycje - GoodLecki - 15-07-2014 11:53 No jakos nie uchwyciłem cytowania fragmentów tu , trzeba zacytować całosć postu najpierw i skasowac nie porządaną tresć, dopiero teraz na to wpadłem co zrobię RE: Dwie propozycje - Podroznik - 15-07-2014 14:51 Zbieramy na okulary RE: Dwie propozycje - GoodLecki - 15-07-2014 18:43 Kupiłem sobie okulary, rzeczywiscie lepiej widać Zauważyłem np. że masz konto 4 dniowe i nabijasz mnóstwo bezsensownych postów , wystarczy kilka przejrzeć, a teraz w nowym wątku chcesz zbierać szybko reputy, ciekawe co to za nowy biznesmen nam sie rodzi RE: Dwie propozycje - GoodLecki - 28-07-2014 14:23 Pytanie/propozycja odnosnie funkcji ignorowania. Mianowicie jesli się kogos doda do takiej listy, dobrze by było aby też nie mógł pisać w wątkach które my zaczelismy, a bynajmniej w w kilku działach wybranych. |