Visual C# - Problem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Programowanie (/Forum-Programowanie-364) +--- Wątek: Visual C# - Problem (/Temat-Visual-C-Problem-94118) |
Visual C# - Problem - Nescafe - 13-07-2014 00:11 Cześć, mam problem z programem Microsoft Visual C# 2010 Express. W jakimś temacie znalazłem skórki pod ten program które udostępnił surfer. Jak dodać te skórki? Nie potrafię znaleźć żadnego sensownego poradnika na ten temat, najlepsza była by prezentacja filmowa. Chcę zrobić fake program, lecz standardowe skórki są już przereklamowane.. Pozdrawiam, Nescafe. /Jeśli zły dział proszę o przeniesienie, dziękuję. RE: Visual C# - Problem - dzemba - 13-07-2014 10:58 (13-07-2014 00:11)Nescafe napisał(a): Cześć, mam problem z programem Microsoft Visual C# 2010 Express. Microsoft Visual to środowisko programistyczne nie program (13-07-2014 00:11)Nescafe napisał(a): W jakimś temacie znalazłem skórki pod ten program które udostępnił surfer. Jak dodać te skórki? Jakie skórki i do czego? Jesteśmy jasnowidzami? Podaj link do tych "skórek", oraz opisz swój problem od nowa, ponieważ twój opis problemy jest tak chaotyczny i niedokładny, że myślę że masz problem z sobą nie z programem/projektem czy co tam próbowałeś powiedzieć. RE: Visual C# - Problem - Nescafe - 13-07-2014 13:44 (13-07-2014 10:58)dzemba napisał(a): Jakie skórki i do czego? Jesteśmy jasnowidzami? Link: http://zarabiam.com/Temat-45-skinow-do-Visual-Basic-85245 Myślę, że mój wcześniejszy opis był wystarczający, no ale jeśli nie zrozumiałeś postaram się to napisać od nowa Nie potrafię wgrać owych skórek do środowiska programistycznego. P.S - Nie interesuje się tym jakoś profesjonalnie, używam tego tylko i wyłącznie do tworzenia "fake" programów, więc nie znam profesjonalnego nazewnictwa. Przepraszam za moją niewiedzę.. RE: Visual C# - Problem - dzemba - 13-07-2014 14:12 (13-07-2014 13:44)Nescafe napisał(a): P.S - Nie interesuje się tym jakoś profesjonalnie, używam tego tylko i wyłącznie do tworzenia "fake" programów, więc nie znam profesjonalnego nazewnictwa. Przepraszam za moją niewiedzę.. Też nie jestem specem od programowania ale takie rzeczy aż rażą. W jakim języku programowania masz te fake programy? Chyba w C# a skórki są w VB, więc jeżeli moja wiedza nie jest zbyt mała to są to dwa różne języki programowania, i raczej nie da się tego zrobic. PS. W tym temacie od surfera jest instrukcja jak użyć tych skórek ale raczej w twoim wypadku to nie pomoże. RE: Visual C# - Problem - Nescafe - 13-07-2014 14:45 (13-07-2014 14:12)dzemba napisał(a):(13-07-2014 13:44)Nescafe napisał(a): P.S - Nie interesuje się tym jakoś profesjonalnie, używam tego tylko i wyłącznie do tworzenia "fake" programów, więc nie znam profesjonalnego nazewnictwa. Przepraszam za moją niewiedzę.. Chyba się nie dogadamy.. RE: Visual C# - Problem - Nescafe - 21-07-2014 19:20 @Odświeżam. RE: Visual C# - Problem - Lux - 22-07-2014 11:10 Jak wcześniej dzemba: C# i VB to dwa różne języki. Jeśli chcesz użyć tych skórek w C# to musisz je przepisać z VB. Ogarnij VB, myślę że jak jesteś kumaty to szybko to zrobisz |