Oszukuje i nie wypłaca pieniędzy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249) +---- Wątek: Oszukuje i nie wypłaca pieniędzy (/Temat-Oszukuje-i-nie-wyplaca-pieniedzy-94067) |
Oszukuje i nie wypłaca pieniędzy - djMruczekk - 11-07-2014 23:39 Więc tak użytkownik goldenarek nie wypłacił mi pieniędzy przy wymianie po prostu naciąga ludzi proszę uważać na niego i nie robić z nim żadnych interesów Pozdrawiam RE: Oszukuje i nie wypłaca pieniędzy - daniel42na - 11-07-2014 23:56 Dawno go już zbanowałem, bądźcie ostrożni, nie wymieniajcie pieniędzy z osobami z 3-dniowym stażem na forum. RE: Oszukuje i nie wypłaca pieniędzy - xardas1020 - 12-07-2014 05:54 czyli jednak udało mu się kogoś wy.ebać, przecież gość śmierdział na kilometr przekrętem ale jak widzę po tobie jesteś ze stada któremu opcja zarobku wyłącza automatycznie instynkt samozachowawczy czy rodzice nie uczyli, że chytry traci podwójnie ? mnie "męczył" pół dnia na koniec oferując 35 pln za 5 $ jeszcze ostro chłopak "pracował" na forum by się wiarygodnym stać to jedna z ostatnich pw od niego (więcej już nie napisał więcej bo daniel go wy.ebał) xardas1020 napisał(a):goldenarek napisał(a):xardas1020 napisał(a):[quote=goldenarek]Witam to ja pisałem z rana mam teraz 50 postów 12 reputacji i 10forum golda moja ostatnia decyzja brzmi 35pln na pp za 5$ na egopay/okpay/perfect money / payeer itp co ty na to ? pozdrawiam RE: Oszukuje i nie wypłaca pieniędzy - marcel_kk - 12-07-2014 06:35 Zawsze uczulam użytkowników szczególnie młodych wiekiem, bo to najłatwiejsze osoby do oszukania, nie bądźcie pazerni, bo tam gdzie bardzo atrakcyjne oferty czy propozycje to prawie zawsze czai się oszustwo. |