![]() |
Wszystkiego po trochu :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Wszystkiego po trochu :) (/Temat-Wszystkiego-po-trochu-94037) |
Wszystkiego po trochu :) - kociamber - 11-07-2014 14:19 Witam wszystkich w moim pierwszym dzienniku "earnera"
PaidVerts Jest to pierwszy mój dziennik i zapraszam do zapoznania się z nim. Będę opisywał w nim moje postępy w zarabianiu. Tak, wiem, że pełno jest tego typu dzienników co ja prowadzę na forum ale piszę go abym miał trochę motywacji, bo z nią u mnie słabo ![]() O mnie: Więc, zacznijmy od tego, że kiedyś zarabiałem na PPA ale to nie mój styl i zrezygnowałem - ogólnie zarobiłem ok 900zł przez kilka dni... W poszukiwaniu metod zarobku przez internet natrafiłem na kilka interesujących programów, w których już uczestniczę i opiszę je niżej. Strony na, których "próbuję" zarabiać ![]() ![]() Program większości znany więc nie będę opisywał szczegółowo jego działania. Powiem tyle, że chodzi tam o to, że 1$ możemy kupić paczkę reklam naszego linku. Strona będzie wyświetlała użytkownikom nasze reklamy. Za każdą zakupioną paczkę o wartości 1$ dostajemy 3100 punktów BAP. 2000 BAP =~1$. Czyli z 1$ możemy wyciągnąć nawet 1,55$ i zareklamować swój link/stronę. Rejestrując się z mojego linka oferuję pomoc dot. programu ![]() http://www.paidverts.com/ref/Kociambeer Statystyki w dniu założenia dziennika: Punkty BAP: 28500 Stan konta 0.32$ Zainwestowane: 8$ Zreinwestowane: 4$ Wypłacone: 0$ Najbliższy cel: dojście do grupy od 48K pkt BAP. GoldenChase ![]() Gra strategiczna połączona z HYIPEM. Inwestujemy w karły, które kopią dla nas kryształy. Każde 100 kryształów to 1gold. 3500gold + 1 Payment Point = 1$ do wypłaty. Ceny karłów są zależne od ich szybkości kopania kryształów. Oczywiście rejestrując się z mojego linka oferuję pomoc dot. gry i odpowiem na wszystkie pytania z nią związane ![]() http://goldenchase.net/?i=299832 Statystyki w dniu założenia dziennika: Posiadane karły: 12 x Grumpy, 5 x Sneezy, 3 x Bashful, 1 x Happy Aktualna produkcja golda na godzinę/dziennie: 142.95 gold/godzinę czyli 3430.80 gold/dzień Złoto na koncie zakupowym: 10.000 gold Złoto na koncie do wypłat: 700 gold Payment points: 0.25 P Zainwestowane: 20$ Zreinwestowany gold: 0g Wypłacone: 0$ Najbliższy cel: Produkcja 5000 gold/dzień. Podsumowanie:
Wszelkie postępy w moich działaniach będę dokumentował w dodawanych postach, mile widziane komentarze oraz wskazówki i uwagi. Planuję zacząć zarabiać również na innych stronach, ale to za kilka dni ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za uwagę! ![]() RE: Wszystkiego po trochu :) - Radek4921 - 11-07-2014 14:37 Powodzenia życzę ![]() RE: Wszystkiego po trochu :) - kociamber - 11-07-2014 14:53 Dzięki! ![]() ![]() RE: Wszystkiego po trochu :) - kariolmax - 11-07-2014 15:17 Powodzenia ![]() RE: Wszystkiego po trochu :) - ssssss94 - 11-07-2014 15:24 Mam to samo, to prawda, ze pierwsza wpłata daje drugie tyle na konto do zakupów kopaczy? RE: Wszystkiego po trochu :) - ZexKox - 11-07-2014 15:51 Powodzenia na pewno będę zaglądał ![]() RE: Wszystkiego po trochu :) - kociamber - 11-07-2014 15:59 (11-07-2014 15:24)ssssss94 napisał(a): Mam to samo, to prawda, ze pierwsza wpłata daje drugie tyle na konto do zakupów kopaczy?No nie daje drugie tyle ale przy pierwszej wpłacie dostajemy bonus 55% oraz kopaczy gratis. Np ja wpłacając 20$ zamiast 70.000 golda dostałem 108.500 golda ![]() ![]() ![]() Więc myślę że warto za pierwszą wpłatą zainwestować więcej i szczególnie teraz to się opłaca robić gdy do kupna jest dostępna biała śnieżka, która jest dostępna jeszcze tylko do końca miesiąca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzięki! ![]() RE: Wszystkiego po trochu :) - kociamber - 11-07-2014 21:36 Podsumowanie Dzień #0 (2014-07-11) Dziś rozpocząłem dziennik i dużo ciekawego się nie działo ![]() PaidVerts Na koniec doszło kilka reklam. Dużo się nie zmieniło Stan konta : 0.60$ BAP: 27900 GoldenChase Tutaj też nie wiele zmian ![]() Do ekipy doszły 2 karzełki Bashful Stan konta do zakupów: 1k Stan konta do wypłat: 1k Oraz BONUS! ![]() Wczoraj otrzymałem bon do bukmachera BetAtHome na wartość 10euro i postanowiłem postawić całą sumę! Kupon poniżej Jak na razie nie mogę wypłacić ponieważ muszę bon obrócić 3x po min. kursie 1.5. ![]() Na dziś to koniec. Trzymajcie za mnie kciuki. Jutro jadę do pracy ale to nie znaczy, że nic nie zrobię w Internecie. Możecie jutro spodziewać się znów nowych ciekawych rzeczy ![]() PS. Typy strzeliłem sam po analizie ostatnich meczy drużyn i wyszło w miarę dobrze ![]() RE: Wszystkiego po trochu :) - kociamber - 12-07-2014 14:13 W bukmacherce znów się udało ![]() ![]() W Paidverts i GoldenChase się też trochę pozmieniało ![]() ![]() Czytałem trochę o subskrypcjach sms no i powiem że podoba mi się ![]() ![]() ![]() RE: Wszystkiego po trochu :) - kociamber - 12-07-2014 23:33 Podsumowanie Dzień #1 (2014-07-12) Pierwszy dzień dziennika no i nie działo się nic ciekawego, dużo roboty w domu, znajomi i mało czasu na komputer ![]() PaidVerts Dziś naliczenie w miarę OK oraz małą reinwestycja ![]() Stan konta : 0.46$ BAP: 29500 Re-inwestycja: 1$ GoldenChase Doszło kilku krasnali do mnie ![]() Aktualnie mam : 20 x Grumpy, 10 x Sneezy, 5 x Bashful, 1 x Happy Stan konta do zakupów: 0k Stan konta do wypłat: 0k Oraz BONUS! ![]() Dziś bukmacherka raczej na - 1 zakład na + 25,09zł (u góry) a drugi niestety nie wszedł. Obstawiałem na szybkiego przed wyjściem i jednak się nie opłaciło ![]() ![]() No ale to nie koniec! ![]() Obiecałem, że zajmę się czymś jeszcze no i... kupiłem 3 konta facebook i pododawałem je do grup ![]() Czytałem dużo o programach partnerskich i marketingu wielopoziomowym ale tym się zajmę za kilka miesięcy ![]() Niedługo może i PPA ![]() |