Roaming - telefon nie łączy się z odbiorcą - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Roaming - telefon nie łączy się z odbiorcą (/Temat-Roaming-telefon-nie-laczy-sie-z-odbiorca-93998) |
Roaming - telefon nie łączy się z odbiorcą - Miciu - 10-07-2014 21:17 Witam, Mam pytanie, dlaczego nie mogę się połączyć z innym telefonem poza krajem? Mam kasę na koncie. Mój smartphone po przylocie do innego kraju (Szkocja) od razu po odprawie dzwoniłem i wszystko było ok, a teraz próbuje zadzwonić, to telefon nie może zadzwonić (wybieram numer, jedna sekunda i połączenie zakończenie). Mam nadzieje, że pomożecie, bo nie chcę wydawać funty na kartę, bo mam doładowaną kartę polską. PS: Telefon to Sony Ericsson Xperia Arc S (aktualizowany do andka 4.0.4 ICS), soft w smartphonie nie brandowany i również nie ma simlocka, a numer na kartę. Roaming - telefon nie łączy się z odbiorcą - Hybrid1990 - 01-10-2020 13:45 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |