[Rozwiązane]Paypal - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Paypal (/Temat-Rozwiazane-Paypal-9397) |
[Rozwiązane]Paypal - KristopheR - 27-06-2010 16:39 Witam, Mam pytanie, czy jeśli posiadam nie zweryfikowane konto na PP to czy mogę zamówić kasę na Lockerz? Dokładniej chodzi mi o to czy przyjmą mi tą kasę na koncie i czy bd mógł ja wypłacić. Dziękuje i nagradzam + RE: Paypal - SupeRLokeR - 27-06-2010 16:45 Przyjma ci nie ma roznicy czy zwer czy niezwer. RE: Paypal - Razer - 27-06-2010 16:45 Kasa przyjdzie, no ale masz limity na miesięczne i roczne wysyłanie PLN. $$$ Ci nie przepadnie, ale przelać nie będziesz mógł, gdy przekroczysz limit. Sprawdź sobie co i jak w "moje konto" i bodajże "limity" RE: Paypal - KristopheR - 27-06-2010 16:55 OK, wszystko już wiem. Dzięki panowie ) [Rozwiązane]Paypal - Marello - 19-03-2011 11:33 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |