Zarabiara.pl oszustwa - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: Zarabiara.pl oszustwa (/Temat-Zarabiara-pl-oszustwa-93835) |
Zarabiara.pl oszustwa - krzysiekmat - 08-07-2014 11:22 Przedstawiam wam informację co do tej strony Korespondencja z transferuj.pl Strona nie odpowiada ani na emaile wysłane, ani na wpis na ich forum, ani na wpis na FB. Cytat:Szanowni Państwo, Ostrzegam przed dokonywaniem wpłat na konto tej strony sprawa idzie dalej Cytat:Szanowni Państwo, Masz doświadczenia z tą stroną pisz ostrzegaj innych. RE: Zarabiara.pl oszustwa - piotrekprorok - 08-07-2014 11:24 O tym, że zarabiara to scam było pisane na forum już bardzo dawno temu. RE: Zarabiara.pl oszustwa - rBartek - 08-07-2014 11:26 Tylko ktoś tu forum nie czyta widocznie. RE: Zarabiara.pl oszustwa - krzysiekmat - 08-07-2014 11:31 Cytat:Tylko ktoś tu forum nie czyta widocznie. Tak tylko nikt nie zareagował w ten sposób aby uniemozliwić im oszustwo bo jak widać dalej są przyjmowane wpłaty i strona dalej działa i wyłudza pieniądze. Z tego co widać nikt nie zadał sobie trudu aby poinformować o tym. Cytat:Szanowni Państwo, I proszę odpowiedź admina Cytat:08 lipca 2014 Trzeba mieć tupet aby pisać "Wystarczyło po prostu napisać w tej sprawie..." (pisze od 3 dni) nie tylko na email, jak i formularz na stronie ale też na FB, forum i blogu. Sami oceńcie oczywiście email dostałem z zupełnie innego konta niż zarabiara.pl Ja tutaj nie widzę nic pochopnego ! RE: Zarabiara.pl oszustwa - Workis - 08-07-2014 22:44 To jest SCAM od dawna pozdrawiam RE: Zarabiara.pl oszustwa - bartekarta - 09-07-2014 14:15 Ta, scam RE: Zarabiara.pl oszustwa - darmoweprobki - 09-07-2014 15:28 Złodzieje! Tutaj szczegóły na moim blogu gdzie pisze o tym jak zamknęli mi bezprawnie konto wraz z 65 poleconymi! http://darmoweprobki.blox.pl/tagi_b/573352/zarabiara-oszustwo-opinie.html RE: Zarabiara.pl oszustwa - RainbowDash - 23-07-2014 12:16 Tak czytam wasze komentarze na temat zarabiary i już chciałem pożegnać się ze swoją wypłatą, patrzę na PayPala a tu miła niespodzianka: Nie wiem dlaczego uważacie ten program za scam skoro wypłacają pieniądze. RE: Zarabiara.pl oszustwa - Workis - 25-07-2014 13:03 Czasem najwyrazniej cos "przypadkiem" zaplaci - tak czy siak jest to SCAM, na ktory nie ma co marnowac czasu i pieniedzy. Wyplaty z serwisu maja byc PEWNE a nie PRAWDOPODOBNE. Ale gratuluje wypaty - poszczescilo Ci sie. pozdrawiam RE: Zarabiara.pl oszustwa - luutek321 - 09-08-2014 21:43 To jest od dawna SCAM (jak wyżej napisano ) Ja już z tego nie korzystam |