Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Jaki blog pod CPM? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281)
+--- Dział: Zarabianie na WWW - dyskusje, pytania i odpowiedzi (/Forum-Zarabianie-na-WWW-dyskusje-pytania-i-odpowiedzi-202)
+--- Wątek: Jaki blog pod CPM? (/Temat-Jaki-blog-pod-CPM-93818)

Jaki blog pod CPM? - Artiis - 07-07-2014 22:35

Jak w temacie. Jaki blog pod CPM? Może być płatny. Ważne, żeby nie usuwali mi za to blogów, gdy dodam reklamę CPM.

RE: Jaki blog pod CPM? - venzer - 08-07-2014 08:27

Blogspot wystarczy pod cpm (darmowy). Nigdy nie słyszałem żeby usuwali bloga/stronę za reklamę typu CPM. chyba że są to jakieś reklamy typu +18 to w takim wypadku najlepiej używać własnej domeny i hosta.

RE: Jaki blog pod CPM? - Artiis - 08-07-2014 13:36

Mi usuneli 2 blogi ;/

RE: Jaki blog pod CPM? - ZexKox - 10-07-2014 20:16

Blogspot toleruje raczej tylko swoje reklamy czyli Adsense. Sprawdź może wordpress.com za darmo możesz sobie postawić bloga na Wordpressie.

RE: Jaki blog pod CPM? - czesio89ns - 13-07-2014 10:49

Najlepiej kupić domenę i konto hostingowe zainstalować wordpress i zacząć działać Smile