Archiwum Q - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Archiwum Q (/Temat-Archiwum-Q-93761) Strony: 1 2 |
Archiwum Q - Qulob - 06-07-2014 19:16 Witam, Jestem Qulob, zajmuję się grafiką komputerową, programowaniem, tworzeniem stron www (html, php) oraz rysowaniem komiksów. Prowadzę również forum internetowe, które jak na swoją dziedzinę, jest niezwykle popularne. Z "dorabianiem na boku" mam styczność pierwszy raz, ponieważ zawsze wpajano mi, że jest to kłamstwo i autorzy serwisów, umożliwiających zarabianie przez internet, tylko na nas żerują i nie wypłacają pieniędzy. Ostatnimi czasy zmotywowałem się zauważając napływ użytkowników http://shorte.st/. Zacząłem szukać opinii o tym serwisie i jakoś udało mi się tutaj trafić. Po przeczytaniu wszelakiej maści poradników uznałem, że nie potrzebuję mentora, ponieważ wiem już co trzeba, a takowy użytkownik nie zarobi przecież za mnie pieniążków. Wolę samemu zaznajomić się z tym czego potrzebują konsumenci. W moim programie zarabiania będę rozwodził się nad używaniem wszystkiego, aby zmaksymalizować własne dochody. Rozdział I: Wprowadzenie Wpis I
Cel: 0/150$
(Zbieram na Iphone'a 3GS) RE: Archiwum Q - konrad123456789 - 06-07-2014 19:17 Powodzenia ! RE: Archiwum Q - Yeahh - 06-07-2014 20:22 Powodzenia. 3GS - serio? przecież to ma mniej pikseli niż mój stary kalkulator, lepiej sobie retinki poszukaj a najlepiej jakiś andro. RE: Archiwum Q - Kede - 06-07-2014 23:36 Jestem antyfanem Apple i ich polityki braku spójności z urządzeniami innej marki niż owa. Aczkolwiek powodzenia. RE: Archiwum Q - Pyczarka - 07-07-2014 02:06 Jak zaczniesz zarabiać to szybko zmienisz zdanie o 3GS i zachce ci się 4S, a właściwie jak już nie wiele ci będzie brakować na 4S, to stwierdzisz, że jeszcze możesz dozbierać na 5S, który sam osobiście polecam i który sam sobie bym chętnie kupił. Za hajs z neta oczywiście. Powodzonka życzę RE: Archiwum Q - dzemba - 07-07-2014 14:57 (06-07-2014 19:16)Qulob napisał(a): Witam, http://pl.wikipedia.org/wiki/HTML napisał(a):Należy nadmienić, że HTML, będąc językiem znaczników, nie jest zaliczany do języków programowania – w jego składni nie przewidziano wyrażeń obliczeniowych, warunkowych czy iteracyjnych. Dziękuje, dowidzenia. RE: Archiwum Q - Qulob - 07-07-2014 23:40 @konrad123456789 Dziękuję. @Yeahh Mam swoje powody ku kupnu tego modelu. Ilość pixeli mi nie przeszkadza, korzystałem z se xperia x8, więc jestem przyzwyczajony do tego typu rozdzielczości. Poza tym jestem użytkownikiem Androida od 3 lat i zawiodłem się trochę na nim. IOS wydaje się dużo bardziej sprawny. Poza tym chcę zaoszczędzić kasę na macbooka . Dziękuję. @Kede A ja za to jestem od dzisiaj anty-fanem Androida i Microsoftu. Pozdrawiam i dziękuję . @Pyczarka Chętnie, ale chciałbym zaoszczędzić jeszcze na macbooka, ponieważ częściej korzystam z komputera niżeli telefonu. Dziękuję. @dzemba Cenna uwaga. Dowidzenia i życzę miłej... nocy? Rozdział I: Wprowadzenie Wpis II
Cel: 0/150$
(Zbieram na Iphone'a 3GS) RE: Archiwum Q - Yeahh - 08-07-2014 16:22 (07-07-2014 23:40)Qulob napisał(a): Poza tym jestem użytkownikiem Androida od 3 lat i zawiodłem się trochę na nim. IOS wydaje się dużo bardziej sprawny. Poza tym chcę zaoszczędzić kasę na macbooka . Dziękuję. Tyle o tobie. Mam nadzieję że wyciągniesz z tego komiksu odpowiednie wnioski... RE: Archiwum Q - hertia - 08-07-2014 18:18 Co wy macie do tego iOS sam nie mam a żałuj bo nie stać mnie być inwigilowanym. Po za tym robicie w tym dzienniku spam jeśli macie dyskutować która platforma jest lepsza w inwigilacji to zapraszam do offtopu RE: Archiwum Q - Qulob - 09-07-2014 00:18 Rozdział I: Wprowadzenie Wpis III Zawieszam aktualnie dziennik, bez obawy, jeszcze powrócę. Pojawiły się problemy na moim forum i chcę je po prostu uregulować, a do tego będę potrzebował czasu, który poświęcałem na zarabianie. Poza tym postanowiłem wypróbować w końcu serwis shorte.st. Na szybko doszedłem do 20 grup na facebooku, a następnie wysłałem posty, w których zawarłem zdjęcie wraz z linkiem do zdjęcia bardziej "zbereźnego". O dziwo wyniki były całkiem, całkiem (2,26zł). Nie spodziewałem się, że eCPM będzie rósł. Zastanawiam się nad tym czy nie zrezygnować z pozostałych metod i nie pozostać przy tej, ponieważ wydaje mi się najprostsza i nie wymaga aż tyle wysiłku co pozostałe. |