Zostanę refem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Zostanę refem (/Temat-Zostane-refem-93741) |
Zostanę refem - tixer - 06-07-2014 14:22 Zostane refem na probux'ie wzamian za zainwestowanie w moje konto torche groszy. Klikam codziennie i jeśli ktoś we mnie zainwestuje to szybko mu się zwróci, mogę również zostać refem na innych serwisach np neobux (mam juz konto, ale zawsze moge załozyć nowe, bo to bylo bez rejestrowane bez żadnego refa). Jeśli jest tam taki system, że za mojego refa dostajesz pieniądze to załatwie pare osób do dodatkowego klikania. Kontakt pw lub skype: ignacyol RE: Zostanę refem - tixer - 06-07-2014 15:38 nie spamuj mi w moim temacie! RE: Zostanę refem - abelabel2 - 06-07-2014 15:45 a ty jak widać chcesz zostać refem Zostanę refem - surfer0700 - 07-12-2014 16:55 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |