Leady a wypłaty błyskawiczne - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Leady a wypłaty błyskawiczne (/Temat-Leady-a-wyplaty-blyskawiczne-93640) |
Leady a wypłaty błyskawiczne - Free Gamez - 04-07-2014 14:29 zna ktoś strony typu portmmo , funhub lub sieci afilacyjne w którychnie trzeba miesiącami czekać na wypłate? bądź może ktoś chciałby lead'y , ma kase a na wypłate mógłby poczekać/ w podziale 50/50 załatwiam powiedzmy 40 leadów wartych 2,5zł/szt ty płacisz mi odrazu po 1,25zł od lead'a skracacz bądź link na twojej stronie leady oryginalne tj 40lead = 40 różnych osób Subskrypcje sms nie wchodzą w gre RE: Leady a wypłaty błyskawiczne - Majka - 04-07-2014 14:32 Ale leady sam nie nabijasz? RE: Leady a wypłaty błyskawiczne - Free Gamez - 04-07-2014 14:36 nie .. nawet przy zmiennym ip i czyszczeniu cookies może być problem z lokalizacją więc ja załatwiam leady na swój sposób ;] ale wolę mieć szybciej kase a mniej niż miesiącami czekać np w tradetracker osobom zainteresowanym wyślę screen z ilością leadów a tym zaufanym mogę załatwić kilka leadów z góry RE: Leady a wypłaty błyskawiczne - Szaman1644 - 04-07-2014 14:41 Jak chcesz to leady na FireSub mogę kupić RE: Leady a wypłaty błyskawiczne - Free Gamez - 04-07-2014 14:59 bez subskrypcji sms / sms premium ;] takto sam bym miał wypłaty w 24h RE: Leady a wypłaty błyskawiczne - szykiryki - 04-07-2014 17:22 Nie wiem czy działasz tylko na Polskę czy na świat, ale zobacz siec Peerfly, mają wypłaty instant praktycznie Leady a wypłaty błyskawiczne - Admin - 04-07-2014 21:25 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |