Absolutny hit! Wygraj 50zł na PayPal! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Forumowe Konkursy (/Forum-Forumowe-Konkursy-12) +---- Dział: Konkursy użytkowników (/Forum-Konkursy-uzytkownikow-257) +---- Wątek: Absolutny hit! Wygraj 50zł na PayPal! (/Temat-Absolutny-hit-Wygraj-50zl-na-PayPal-93604) |
Absolutny hit! Wygraj 50zł na PayPal! - Captain - 03-07-2014 17:48 Oto pierwszy z cyklicznych konkursów jakie postanowiłem sobie tutaj organizować (od tak, bo lubię). Do wygrania jest całe 50zł przesyłane na adres PayPal zwycięzcy. Wygrywa jedna osoba i zgarnia całą kwotę. Co trzeba zrobić aby wygrać? 1. Zgłosić się w tym temacie, oraz dać mi reputa. 2. Zadanie główne - Napisać mi prywatną wiadomość w której przekonasz mnie dlaczego to właśnie ty powinieneś/powinnaś wygrać te pieniądze, a nie któryś z konkurentów. Autor najbardziej przekonującej dla mnie wiadomości otrzyma nagrodę. Konkurs trwa do 12-stego lipca. Po tym terminie wybiorę zwycięzcę. Pozdrawiam i zapraszam! (P.S. Gdyby się okazało, że chętnych będzie bardzo dużo i będę miał przepełnioną skrzynkę przez co ktoś nie będzie mógł wysłać wiadomości, to proszę poczekać parę dni. Przeczytam część z tego co już doszło i zrobię miejsce usuwając najmniej ciekawe wiadomości.) RE: Absolutny hit! Wygraj 50zł na PayPal! - Kurus92 - 03-07-2014 18:02 Powiem wprost. Może i gest masz,ale to w pewnym sensie jest ,,proszenie" i przekonywanie ciebie,dlaczego to właśnie ktoś powinien dostać te 50 zł...wiem,że niektórzy ludzie godności i honoru nie mają i gdyby tylko mogli,to by ci nie powiem co zrobili za te pieniądze,ale to troszkę przesada według mnie.Mam rozumieć,że potem wchodzisz na PW i sobie czytasz ilu to kretynów prosi,żali się,tłumaczy jacy to nie są pokrzywdzeni w wakacje i każdy grosz im się przyda.Może i zostanę skrytykowany,ale nakłanianie ludzi do ,,proszenia się" jest trochę nie na miejscu.Osobiście wolę się postarać i zarobić niż się poniżyć i prosić.Z taką kwotą z pewnością mogłeś zrobić ciekawszy konkurs,nie ujmując oczywiście gestu tak jak wspomniałem na początku. RE: Absolutny hit! Wygraj 50zł na PayPal! - wiesiek - 03-07-2014 18:05 gest albo i interes RE: Absolutny hit! Wygraj 50zł na PayPal! - Captain - 03-07-2014 18:07 Ale to nie chodzi o jakieś żalenie się i proszę 'daj na bułkę', bo jaki to ja biedny nie jestem. Nic z tych rzeczy. Zresztą takie coś i tak nie byłoby zbyt przekonujące, bo wiem, że ludzie faktycznie biedni nie mają w zwyczaju prosić się o pieniądze i upokarzać się w ten sposób, żebrać itd. Tak robią najczęściej oszuści. Ja liczę raczej na kreatywność, jakiś pomysłowy i fajny sposób na przekonanie mnie dlaczego to ty powinieneś wygrać, a nie konkurencja. Jaki sposób wymyślisz, to już twoje zmartwienie, na tym polega trudność całego konkursu Ale na pewno nie chodzi o takie proszenie się i upokarzanie za tą nagrodę jak myślisz. Źle mnie odebrałeś RE: Absolutny hit! Wygraj 50zł na PayPal! - Kurus92 - 03-07-2014 18:08 @up Jeśli o to chodzi to zwracam honor RE: Absolutny hit! Wygraj 50zł na PayPal! - marcel_kk - 03-07-2014 18:12 Mam mocno mieszane uczucia co do sensu i wiarygodności takiego konkursu. Skąd wiadomo że nie wygra podstawiona osoba, jakiś kolo z forum co za 5 zł na PayPala potwierdzi że odebrał od Ciebie nagrodę. To konkurs nie dla mnie, bo to nie moja natura kogoś prosić o pieniądze. Dla mnie to żenada, wymyśl lepiej coś sensownego. RE: Absolutny hit! Wygraj 50zł na PayPal! - SmigolMarek - 03-07-2014 18:15 Tego reputa dać w tym temacie? RE: Absolutny hit! Wygraj 50zł na PayPal! - Captain - 03-07-2014 18:16 @marcel-kk - Nie chodzi o żadne żebranie ani proszenie w tym stylu. Już to wyjaśniłem w poście kawałek wyżej, przeczytaj A co do tego jakoby konkurs miał być ustawiony - Z takim podejściem to lepiej nie brać udziału w żadnym konkursie, bo przecież każdy może być ustawiony. Nigdy nie masz pewności, nawet jeśli taki konkurs organizuje duża i zaufana firma. Kto nie ryzykuje ten nie wygra. Uczestnicy i tak nie mają nic do stracenia, po za chwilą czasu i rozruszaniem swojej kreatywności. A zwycięzca nie będzie miał na co narzekać :> @UP: Tak, reputa w tym temacie. RE: Absolutny hit! Wygraj 50zł na PayPal! - Knight97 - 03-07-2014 18:21 Reput dodany... Mini 2 lubi wysyłać niepełne wiadomości... Ps. Ciekawe kto jeszcze przeoczy to Captain napisał(a):Napisać mi prywatną wiadomość w której przekonasz mnie dlaczego to właśnie ty powinieneś/powinnaś wygrać te pieniądze, a nie któryś z konkurentów RE: Absolutny hit! Wygraj 50zł na PayPal! - SmigolMarek - 03-07-2014 18:24 Dzięki za info Captain |