Nisze real-content na Polskę! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nisze real-content na Polskę! (/Temat-Nisze-real-content-na-Polske-93527) Strony: 1 2 |
Nisze real-content na Polskę! - BeCREATI7E - 02-07-2014 15:21 Siema! Postanowiłem zachęcić użytkowników tego forum do real-content'u na którym podobno "nie da się zarobić" . Udostępniam wam 3 bardzo wysoko notujące się nisze na polskim rynku. Jak schudnąć 10 kg w miesiąc (100/100)* jak usunąć wirusy z komputera (100/100)* jak znaleźć dziewczynę (78/100)* *Notowania z Google Trends® RE: Nisze real-content na Polskę! - Qwik - 02-07-2014 15:22 Zarobiłeś coś na tym? RE: Nisze real-content na Polskę! - BeCREATI7E - 02-07-2014 15:30 @Qwik Wystarczy, że napiszesz płatny poradnik dotyczący chudnięcia (poszukaj info w necie, bo to wiaderko wiedzy bez dna), opakuj go ładnie. Co do "usunięcia wirusów" to wystarczy że napiszesz artykuł o usuwaniu wirusów, że najlepszy program to "xyz", wcześniej zawierając partnerstwo z daną firmą (np. Norton). Marketing, marketing i jeszcze raz marketing. Pozdrawiam. PS. Oczywiście wziąłem pod uwagę, że ogarniasz SEO i potrafisz się pozycjonować ;>. A propos pisania super-ofert poczytaj porady dot. "copywriting'u" . Mam nadzieję, że pomogłem. RE: Nisze real-content na Polskę! - Klin - 02-07-2014 15:54 Ogromny + dla Ciebie że chcesz promować WH na tym forum ; ) RE: Nisze real-content na Polskę! - Qwik - 02-07-2014 15:58 (02-07-2014 15:30)BeCREATI7E napisał(a): @Qwik Pytam czy zarobiłeś coś na tym? Powiedzmy sobie szczerze te frazy są tak oblegane ze trzeba naprawdę dużo wydać na promocje aby coś zarobić czyli to kłócić się z pojęciem niszy. RE: Nisze real-content na Polskę! - BeCREATI7E - 02-07-2014 16:12 @Qwik Na dokładnie tych niszach nie zarabiałem, ale uwierz, że wiem jakie wzięcie ma real content tego typu . PS. Szczerze te frazy są oblegane i szczerze nie musisz wydać nic na promocję by być w 10-20. Wszystko zależy od twoich umiejętności i chyba w największej mierze od sprytu . RE: Nisze real-content na Polskę! - Klin - 02-07-2014 16:20 Dokładnie TE słowa kluczowe co podał autor nie są oblegane, tylko ich synonimy. Co nie zmienia faktu że wybicie się będzie bardzo trudne. RE: Nisze real-content na Polskę! - BeCREATI7E - 02-07-2014 16:43 @Klin Scenariusz dot. zarabiania na niszy "jak schudnąć" - przykład: - Tworzysz produkt nazywany Preparatem "MakChunga". Są to kapsułki, w których znajduje się MakChunga® (nie musisz podawać dokładnej nazwy bo to twój tajny składnik), kawa, kwas cytrynowy, polepszacz smaku itd. można wymieniać. Rejestrujesz produkt jako suplement diety i piszesz przyciągającą ofertę. To wszystko. Potem zostaje napisać kilka precli na portalach typu Onet,WP itp. . Kasa leci jak głupia bo sprzedajesz x2 w cenie 1! (2 opakowania za cenę jednego tylko dziś). Oczywiście pominąłem tutaj wiele procesów, które należy uwzględnić np. cena wyprodukowania opakowań itd. Jak wiemy, inwestycja to podstawa efektywnego zarabiania, a fakt, że jest 1000 innych preparatów jak np. Jagody Acai czy coś takiego to powinieneś mieć to gdzieś. Nadal czeka pare milionów otyłych, którzy wypróbowali już wszystkie preparaty i czekają na nowy... Pozdrawiam RE: Nisze real-content na Polskę! - Klin - 02-07-2014 16:48 Nie zrozumieliśmy się ; ) Ja już od jakiegoś czasu zarabiam na WH i BH. Interesuje się CPA/CPA, sieciami afiliacyjnymi Życzę powodzenia z dziennikiem RE: Nisze real-content na Polskę! - BeCREATI7E - 02-07-2014 16:53 Chciałem po prostu uwzględnić, że zarabianie na tych niszach nie musi ograniczać się do oferowania wartości elektronicznej (poradniki, e-booki, clipy) przez PPA/CPA, suby itp. Można po prostu stworzyć fizyczny produkt ;>. |