Poszukuję osoby do współpracy firesub/sh.st - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Poszukuję osoby do współpracy firesub/sh.st (/Temat-Poszukuje-osoby-do-wspolpracy-firesub-sh-st-93469) |
Poszukuję osoby do współpracy firesub/sh.st - ClassAxion - 01-07-2014 13:17 Hej, poszukuję osób do współpracy w serwisach firesub i sh.st, co oferuję? Stawianie domen wraz ze stroną pod daną tematykę, np. Pod "Darmowe RP", "Darmowe nagrody" itp. to zależy tylko od pomysłu Na stronie umieszczam linki (tu się dogadamy kogo) z firesub/sh.st. Oczekuję reklamowania stron, lub wstawianie linków na fp. (Sam będę niedługo reklamował na fb). Dzięki takiej stronie można wyciągnąć te 100/150% więcej $$ Pozdrawiam. RE: Poszukuję osoby do współpracy firesub/sh.st - Qwik - 01-07-2014 13:19 post do usuniecia RE: Poszukuję osoby do współpracy firesub/sh.st - Zartrom - 01-07-2014 16:54 Gdybyś pokazał jakie "kokosy" zbiłeś na firesub to pewnie było by paru chętnych. I ta ranga na forum odstrasza aby robić z tobą interesy RE: Poszukuję osoby do współpracy firesub/sh.st - ClassAxion - 01-07-2014 16:58 (01-07-2014 16:54)Zartrom napisał(a): Gdybyś pokazał jakie "kokosy" zbiłeś na firesub to pewnie było by paru chętnych.Wiesz, na forum zacząłem się udzielać od ok. 2 tyg. także nic dziwnego.. "kokosów" na firesub nie pokażę bo dopiero zaczynam, zrobiłem "prowizoryczną" reklamę (POZA FB) i wpada co ok. 1 dzień 1-2 leady. A ja sobie w tym czasie albo pisze programy, albo stawiam stronki. Tu nie chodzi o interesy, tu chodzi o wspólne początki/zarabianie ;P Pozdr. Poszukuję osoby do współpracy firesub/sh.st - Admin - 01-07-2014 23:31 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |