Szukasz Mentora/Pomocy FireCPA? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Szukasz Mentora/Pomocy FireCPA? (/Temat-Szukasz-Mentora-Pomocy-FireCPA-93299) Strony: 1 2 |
Szukasz Mentora/Pomocy FireCPA? - AnnaKa - 28-06-2014 13:10 Witaj TEMAT ZAKOŃCZONY ZE WZGLĘDU NA PODEJŚCIE POLECONYCH (WYMUSZANIE WIEDZY Z KTÓRĄ ODCHODZILI DO KONKURENCJI , SUB SMS) TEMAT DO ZAMKNIĘCIA Pozdrawiam RE: Szukasz Mentora/Pomocy FireCPA? - Anonimowy009 - 28-06-2014 13:50 Ogólnie bardzo dobrze pracuje się z tym Panem. Za każdym razem gdy pojawia się jakiś problem to można się z Nim skontaktować i udzieli pomocy. Jeśli wpadniecie na jakiś pomysł, to On doradzi Wam jak najlepiej go wprowadzić w życie, jak promować, by jak najwięcej z tego wycisnąć. Na czasie zawsze jest dostępna pewna grupa ludzi która wzajemnie sobie pomaga, więc myślę, że za jakiś czas każdy zrealizuje swoje cele (np. ja zbieram na samochód ) Jak najbardziej polecam! RE: Szukasz Mentora/Pomocy FireCPA? - AnnaKa - 28-06-2014 15:16 Anonimowy Dziękuję za miłą opinię ale pamiętaj że to też Ty tworzysz ten zespół i masz bardzo duży wpływ na to co się dzieje. Twoja praca jest na jak najbardziej wysokim poziomie i wiesz że możesz liczyć na pomoc udzielaną z mojej strony zawsze i wszędzie. RE: Szukasz Mentora/Pomocy FireCPA? - patulsky1337 - 28-06-2014 17:32 Zarejestrowalem się, co teraz należy zrobić, żeby rozpocząć wspólprace? RE: Szukasz Mentora/Pomocy FireCPA? - bodek7654 - 28-06-2014 18:29 jestem juz twoim refem , powiedz mi czy wpadka w CPA juz wyjasniona czy juz normalnie pracujesz oraz jak moge sie kontaktowac , podpiolem sie juz dobre 2 tygodnie temu ale dopiero wczoraj skonczylem sesje i mozemy dzialac daj znac , a bardzo chetnie wezmie sie od razu do pracy , duzo dobrego slyszalem trzeba zweryfikowac RE: Szukasz Mentora/Pomocy FireCPA? - AnnaKa - 28-06-2014 19:34 @patulsky1337 Na pw wyślę Ci stronę i tam załóż konto my Cię zaakceptujemy i bedzie już wszystko gotowe. Jeszcze powiedz masz zaakceptowane konto w firecpa ? @bodek7654 nie wiem jak jest z Tobą czy masz konto na CPAgroup czy nie? Jeśli nie to daj znać Zaraz Cię ogarniemy i wkręcimy I zaczniemy działać. Jeśli chodzi o Ciebie słyszałem bardzo dużo że jesteś sumiennym ''pracownikiem'' od wielu osób więc myślę że współpraca to bedzie czysta przyjemność RE: Szukasz Mentora/Pomocy FireCPA? - mooguay - 30-06-2014 14:15 Zarejestrowałem się przed chwilą Co dalej? Pozdrawiam. (konto aktywne) RE: Szukasz Mentora/Pomocy FireCPA? - jenruzz - 01-07-2014 00:35 Ja jestem zainteresowany dołączeniem do grupy, wspomnę tylko, że konto już zatwierdzone RE: Szukasz Mentora/Pomocy FireCPA? - AnnaKa - 02-07-2014 00:42 Każdy kto z nami współpracuje niech sprawdzi miejsce naszych spotkań ! Inaczej bedziemy musieli się pożegnać. Ktoś zaczął handel metodami i nie pozwolimy sobie na takie zagrania RE: Szukasz Mentora/Pomocy FireCPA? - lolekt - 21-07-2014 09:48 Zarejestrowałem się z refa, co dalej, żeby dołączyć go grupy? |