Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Rozwiązane]iPod nano czy touch? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+----- Wątek: [Rozwiązane]iPod nano czy touch? (/Temat-Rozwiazane-iPod-nano-czy-touch-9329)

[Rozwiązane]iPod nano czy touch? - Aceq - 26-06-2010 09:54

Witam mam zamiar kupić sobie iPodzika ale nei wiem ktory wybrać nano czy touch. Chociaż mam tendecje do ekranow dotykowych odstraszają mnei od toucha jego rozmiary ale za to nano taki jakby za malutki. Bardzo proszę o jakieś rady będą +

RE: iPod nano czy touch? - Lubelak - 26-06-2010 10:00

ja bym brał touch
masz
Wifi
masę aplikacji gier z iphona
większy LCD

RE: iPod nano czy touch? - pespe - 26-06-2010 10:09

TOUCHA !!! nano ma tylko kamerke Smile touch rzadzii

RE: iPod nano czy touch? - Xkoniak - 26-06-2010 19:09

Bierz Ipod'a Touch Wink Nie jest duży Tongue

RE: iPod nano czy touch? - Marczyk - 26-06-2010 20:16

Też osobiśćie zdecydowałbym się na Toucha.
+Wifi ( bezcenne w szkole Smile)
+ Dość fajne gry
+ Dotykowy wyświetlacz w wykonaniu Apple(większy niż w Nano)
+ Wiele aplikacji

Ale Nano też ma swoje plusy:
+bardzo dobra kamerka
+wygląd - wielkość
+sporo dodatków(krokomierz, 3 podstawowe gry,stoper, dyktafon, budzik, radio) - nie wiem jak one mają się do Toucha, ale mogą ułatwić życie Wink
Wybór należy do Ciebie, ale ja już jak wspomniałem wybrałbym Toucha - bardziej multimedialny.

RE: iPod nano czy touch? - candia - 27-06-2010 18:01

Ipod Touch lepszy polecam Wink

[Rozwiązane]iPod nano czy touch? - Marello - 19-03-2011 11:33

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.