Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Wymiana udostępnień na Facebooku - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Wymiana udostępnień na Facebooku (/Temat-Wymiana-udostepnien-na-Facebooku-93261)

Wymiana udostępnień na Facebooku - dyzia - 27-06-2014 14:47

Witajcie.
Postanowiłam założyć ten temat dla każdego, kto dopiero rozkręca swój fanpage. Jak zapewne każdy z Was zdążył zauważyć jest potężny problem, aby znaleźć nowych fanów. Ciężko znaleźć kogoś, kto chciałby się wymienić udostępnieniami. I tu pojawił się mój pomysł..
Założyłam grupę na Facebooku dla każdego, kto chciałby znaleźć dla siebie partnera do wzajemnej promocji. Nie ma znaczenia ile już masz lajków. Myślę, że każdy znajdzie kogoś do współpracy. Wiem, że były pomysły już takich grup, ale skoro są one całkowicie nieaktywne to trzeba ruszyć z czymś nowym pełną parą. Zapraszam wszystkich. Pamiętaj: nie ma znaczenia ile masz lajków, od czegoś trzeba zacząć.
I od razu mała uwaga: hejterzy na bok, Wy też kiedyś zaczynaliście, a druga sprawa jest taka, że jeśli ktoś będzie chciał traktować grupę do spamu subskrypcjami, czy innymi rzeczami to już tutaj zapowiadam, że natychmiast taka osoba wyleci Smile

https://www.facebook.com/groups/312382732277636 <- Zapraszam. Pomóżmy sobie nawzajem.

Wymiana udostępnień na Facebooku - Hybrid1990 - 25-04-2021 20:58

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.