wyjście z filtra pomoc - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Pozycjonowanie (/Forum-Pozycjonowanie-398) +--- Dział: Pozycjonowanie i Optymalizacja (/Forum-Pozycjonowanie-i-Optymalizacja-341) +--- Wątek: wyjście z filtra pomoc (/Temat-wyjscie-z-filtra-pomoc-93197) |
wyjście z filtra pomoc - themate0 - 26-06-2014 10:42 Prosiłbym was o pomoc z wyjściem filtra, strona była przez ponad miesiąc na 1 stronie na 1 pozycje pod kilka interesujących mnie fraz, co przynosiło około 5000 wejść dziennie, a teraz całkowicie zniknęła. Mogłby ktoś mnie nauczyć wychodzić z filtrów ? domena posiada ponad pół roku Cytat:Podsumowanie wiadomości RE: wyjście z filtra pomoc - GoodLecki - 26-06-2014 19:06 Jak zoptymalizujesz pod ich wytyczne to na pewno do top się nie dostaniesz, w top 95% to Bs stronki. Tak czy siak jak się doczekasz zdjęcia filtra a masz szanse,ręczny(nie ma okreslonego czasu filtra jak w algim), to i tak strona nie wróci na pozycje o tym możesz zapomnieć od razu. Popraw wytyczne , użyj disavow do usunięcia "toksycznych linków - czytaj "te które zapewniły ci te pozycje") okaż skruchę i może nawet do miesiąca ci go zdejmie sqt. Ale własciwie zaczynasz od zera (a twoja strona dostaje się do specjalnego "folderu" to już moja teoria ) Na przyszłosć zadbaj nie tylko o seo ale i o marketing społecznosciowy, wtedy w razie wpadki nie spadnie ci tak drastycznie ruch a może nawet tylko nieznacznie. "Ucz" swoich odbiorców aby nie szukali twoich stron poprzez wyszukiwarkę tylko wpisywali bezposrednio adres lub robili zakładki. |