Agent kredytowy/ubezpieczeniowy. Dochód pasywny 20% i 10% - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Agent kredytowy/ubezpieczeniowy. Dochód pasywny 20% i 10% (/Temat-Agent-kredytowy-ubezpieczeniowy-Dochod-pasywny-20-i-10-93138) |
Agent kredytowy/ubezpieczeniowy. Dochód pasywny 20% i 10% - Agent-kredytowy - 24-06-2014 23:29 Zarabiaj jako Agent kredytowy/ubezpieczeniowy. Dochód pasywny. Program nowy i chyba najlepszy jeśli chodzi o system prowizyjny na kredytach i ubezpieczeniach. Możesz zarabiać na polecaniu naszego programu innym osobom, które zostaną Agentami M2M a Ty otrzymasz 20% od ich zarobków ze sprzedaży i aż 10% od Agentów przez nich pozyskanych - dzięki temu otrzymujesz tzw. pasywny dochód, ponieważ pozyskani Agenci pracują na Ciebie. Najciekawszy według mnie panel agenta i chyba jedyny w Polsce, możesz budować swoja grupę agentów i na nich zarabiać jak i sam sprzedając produkty finansowe. np. masz 20 partnerów i każdy niech średnio zarobi 1000zł miesięcznie Daje to kwotę 20tys.złotych ty dostajesz 20% z pierwszego miejsca polecenia daje to kwotę 4tys.złotych miesięcznie na stale nic nie robiąc. jest jeszcze drugie miejsce polecenia na kwotę 10% także program daje ogromne możliwości. Czym więcej aktywnych partnerów tym więcej zarabiamy. Ja dzisiaj zacząłem i mam już 6 partnerów Najlepsi Partnerzy zarabiają nawet 140.000 zł miesięcznie. Link do programu http://www.money2money.com.pl wejdź i dowiec się więcej! zacznij wkoncu zarabiać. Moze byc to twoja dodatkowa praca w ktorej zarobisz wiecej niz na etacie!!! Zarejestruj sie z naszego linka a my ci pomożemy nasz email to [email protected] Agent kredytowy/ubezpieczeniowy. Dochód pasywny 20% i 10% - daniel42na - 25-06-2014 12:13 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |