Nowy PEWNY BUX - Vip Clix + Mój dowód wypłaty - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nowy PEWNY BUX - Vip Clix + Mój dowód wypłaty (/Temat-Nowy-PEWNY-BUX-Vip-Clix-Moj-dowod-wyplaty-9312) |
Nowy PEWNY BUX - Vip Clix + Mój dowód wypłaty - pawel031 - 25-06-2010 22:00 Witam, Chciałbym przedstawić nowego buxa - Vip Clix. Dziennie jest około 7 reklam( może więcej bo raz na dzień wchodziłem dotychczas). Za każdy dostajemy od 0.001 do 0.01. Bux cechuje się bardzo przyjaznym interfejsem. Myślę że będzie wypłacalny, w necie widziałem już wypłaty. Nie ma go na scam detectorze. Zachęcam do rejestracji z ref linka to szybko się przekonamy na sobie czy wypłaca. Rejestracja Statystyki: Rejestracja: POLECAM Jak będę miał własny dowód wpłaty to załączę. RE: Nowy PEWNY BUX - Vip Clix - pawel031 - 19-09-2010 12:45 Wypłata otrzymana po 5 dniach: RE: Nowy PEWNY BUX - Vip Clix + Mój dowód wypłaty - marmirow - 20-09-2010 13:51 haha nowy to on był pól roku temu i trzeba mieć wielu refów żeby się opłaciło bo dziennie max 2.52 centy Też z niego wypłaciłem RE: Nowy PEWNY BUX - Vip Clix + Mój dowód wypłaty - pawel031 - 20-09-2010 14:32 Zobacz datę kiedy powstał temat. RE: Nowy PEWNY BUX - Vip Clix + Mój dowód wypłaty - marmirow - 20-09-2010 14:39 Sorki nie zauważyłem Moje gratki w wytrwałości klikania prawie 3 miesiące Teraz pół roku klikania do następnej wypłaty RE: Nowy PEWNY BUX - Vip Clix + Mój dowód wypłaty - pawel031 - 20-09-2010 15:33 spoko, ja nie klikam tylko autoclicker ;d Nowy PEWNY BUX - Vip Clix + Mój dowód wypłaty - DDK - 23-02-2012 20:25 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |