[Rozwiązane]Czy można powiązać Lockerz.com + paypal + konto bankowe online - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Czy można powiązać Lockerz.com + paypal + konto bankowe online (/Temat-Rozwiazane-Czy-mozna-powiazac-Lockerz-com-paypal-konto-bankowe-online-9308) |
[Rozwiązane]Czy można powiązać Lockerz.com + paypal + konto bankowe online - snipercs - 25-06-2010 21:36 Wiem, że jest dużo postów o paypal, ale nie znalazłem tego konkretnego 1.Chodzi mi głównie o to czy można założyć konto paypal na konto online. Jeśli tak to jaki bank oferuje darmowe (w 100% darmowe) konto. Nie mam rachunku bankowego, żeby założyć na nie. I nie chcę!! Jeśli istnieje taka możliwość to jakie konto paypal wybrać, bo są 3 do wyboru. A nie wiem czy na koncie osobistym można odbierać pieniądze. Czy musi byś specjalne. Aha i jeszcze jedno. Bo przy weryfikacji paypal robi jakieś przelewy na niewielkie sumy. Oni je wysyłają na konto, czy je pobierają. Bo jak założę nowe konto online, to będzie tam 0 zł i 0 gr. A jeżeli założę ekonto i podam nie prawdziwe dane, to czy oni wysyłają jakieś listy, itp. czy to konto będzie działać?? 2. Powiedźcie mi czy dobrze myślę. A mianowicie mam konto lockerz, dajmy na to że wygram na restrocku 25$ ok to prześlą mi na paypala. Następnie z paypala przemieniam walutę na PLN za niewielką opłatą i wysyłam na swoje konto bankowe (online, tylko online). Z tamtego konta mogę robić różne przelewy, itp. Da radę?? Prośba do adminów jestem nowy i może naginam zasady, ale skoro jest taka opcja to postanowiłem ją wykorzystać. Nie usuwajcie mojego tematu! Z góry dzięki za odp. :idea: RE: Czy można powiązać Lockerz.com + paypal + konto bankowe online - Daminn - 25-06-2010 22:13 1. Osobiste wystarczy 2. Tak. Przelewy możesz robić także z konta paypal jeżeli sklepy maja taką możliwość. RE: Czy można powiązać Lockerz.com + paypal + konto bankowe online - snipercs - 26-06-2010 21:06 (25-06-2010 22:13)Daminn napisał(a): 1. Osobiste wystarczy 1. Ja nie chcę osobistych, ani żadnych normalnych kont bankowych. Ja się pytam o ekonto. [Rozwiązane]Czy można powiązać Lockerz.com + paypal + konto bankowe online - Marello - 19-03-2011 11:33 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |