Wyskakujące okienko na www - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281) +--- Dział: Zarabianie na WWW - dyskusje, pytania i odpowiedzi (/Forum-Zarabianie-na-WWW-dyskusje-pytania-i-odpowiedzi-202) +--- Wątek: Wyskakujące okienko na www (/Temat-Wyskakujace-okienko-na-www-93069) |
Wyskakujące okienko na www - Pawel1178 - 24-06-2014 08:46 Witam mam taki mały problem szukam i nie mogę znaleźć, mam szablon w nim mam takie coś podobne jak tutaj wyskakujące okienko a w koło niego jest zacienione pole chcę go zmienić, gdzie szukać w kodzie i jak zmienić wartość tego tła by było ono bardziej nie widoczne ? (mniej prześwitujące), oraz druga sprawa biało szare paski na górze i na dole w którym miejscu w kodzie znajdę te kolorki abym mógł je zmienić na inne ? RE: Wyskakujące okienko na www - Radiant - 24-06-2014 11:03 "background-color" w arkuszach stylów (*.css). RE: Wyskakujące okienko na www - Pawel1178 - 24-06-2014 19:31 A dokładniej możesz wskazać bo niestety szukam ale nie mogę znaleźć mam kilka takich które napisałeś RE: Wyskakujące okienko na www - Ventura - 27-06-2014 15:38 Wiadomo ciężko tak bez kodu itd. Ale moim zdaniem w plikach styli (nie wiem ile ich masz) zmień wartość "opacity". |