Strona podobna do addmefast - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Strona podobna do addmefast (/Temat-Strona-podobna-do-addmefast-93041) |
Strona podobna do addmefast - Cathaoir - 23-06-2014 18:18 Witam Miałam krótką przerwę od zdobywania like i zauważyłam spadek popularności addmefast. Na youlikehits nieco lepiej, aczkolwiek boli mnie brak (dobrych) botów i bardzo nieprzyjemne utrudnienia gdy chcę klikać ręcznie. Pozostaje like4like. Czy są teraz jakieś sprawdzone serwisy, gdzie na spokojnie wpadnie z 200 like do jednego postu w szybkim czasie? Najlepiej zagraniczne, fala polubień z arabskich kont nie jest mi straszna Strona podobna do addmefast - Admin - 23-06-2014 18:20 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |