![]() |
Dziennik pracy: krzysiektbg - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik pracy: krzysiektbg (/Temat-Dziennik-pracy-krzysiektbg-92998) |
Dziennik pracy: krzysiektbg - krzysiektbg - 22-06-2014 20:30 Witam wszystkich ![]() Jestem Krzysiek i mam 20lat i w wolnym czasie chodzę na siłownię, a tak to resztę marnuję ![]() Cele na najbliższe dni: *czytać czytać i jeszcze więcej czytać o ppa, niszach itd. *wykupić domenę i hosting (prawdopodobnie hosting na początek najtańszy na 6miesięcy na biznes-hoście, z promocją -25% wyjdzie tanio) *wybrać serwis na którym będę zarabiał (na razie mam konto na firecash, gdzie w ostatnich dniach zarobiłem 3$ na 1 rzeczy, ale filmik został oflagowany) *zacząć działać ![]() RE: Dziennik pracy: krzysiektbg - abelabel2 - 22-06-2014 20:39 Specjalne zaproszenie dla dzieci w wieku 6-13lat do tego dziennika. Najlepiej ustawcie go sobie na stronę startową. Takie rzeczy - a nie subskrypcje. A tobie good luck. RE: Dziennik pracy: krzysiektbg - poduszka12 - 22-06-2014 21:11 Wyposaż się w cierpliwość, będę zaglądał i powodzenia ![]() RE: Dziennik pracy: krzysiektbg - krzysiektbg - 22-06-2014 22:22 Domena kupiona, hosting kupiony, od jutra zaczynam prace nad blogiem ![]() RE: Dziennik pracy: krzysiektbg - krzysiektbg - 23-06-2014 14:55 23.06.2014 Zrobione: instalacja Wordpress'a nabite trochę punktów do promowania filmików Do Zrobienia: *Praca nad wyglądem bloga *nabić jeszcze więcej pkt do promowania *poszukać jakiejś sensownej niszy, pewnie dosyć małej, bez dużej konkurencji, zrobić filmik i powoli go promować Cel jaki sobie ustaliłem do końca lipca jest to 200$, myślę, że nie jest to bardzo wygórowany cel, pracując codziennie minimum 2godziny a najlepiej duużo więcej powinno się udać. Dzisiaj nie wiem czy się ze wszystkim wyrobię bo czeka mnie dosyć długi trening na siłowni+okazało się, że zostało mi jeszcze 1 zaliczenie z elektrotechniki z teorii do zdobycia w czwartek, więc trochę czasu też na to będę musiał poświęcić. RE: Dziennik pracy: krzysiektbg - krzysiektbg - 24-06-2014 20:06 24.06.2014 Zrobiłem własny filmik+ dodałem go na youtube. Zdecydowanie ciężej promować filmiki na youtube niż rok temu, będę musiał poszukać jakichś dobrych serwisów. Dodałem 3 wpisy, ale blog nie wygląda jeszcze zbyt dobrze, więc będę musiał nad nim sporo popracować może zmienić template. Z ciekawości założyłem konto na firesub, dodałem na kilku grupach post, wpadło 10.50 przy konwersji 5%, ale spamowanie raczej nie jest dla mnie, a przynajmniej ręcznie, więc może do tego wrócę jak kiedyś założę fanpage lub zdecyduję się na zakup. Dzisiaj już pewnie zbyt wiele nie zrobię, może coś poczytam, a tak to obejrzę jakiś film i zajmę się nauką elektrotechniki na czwartek. 0/200$ PPA RE: Dziennik pracy: krzysiektbg - krzysiektbg - 25-06-2014 12:59 25.06.2014 Dzisiaj nie będę miał zbyt wiele czasu, ale postaram się dodać ze 2 wpisy na bloga i poczytać o SEO. Wpadło dzisiaj 1 pobranie z egiptu za 0.09 ![]() 0.09/200$ RE: Dziennik pracy: krzysiektbg - yakuzapl - 25-06-2014 13:02 Rozumiem , ze hacki ? ![]() RE: Dziennik pracy: krzysiektbg - krzysiektbg - 25-06-2014 15:23 Są to również hacki ![]() ![]() ![]() RE: Dziennik pracy: krzysiektbg - Klin - 25-06-2014 19:01 Powodzenia życzę, będę śledził ; ) |