Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Wykonam grafike - tanio - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Wykonam grafike - tanio (/Temat-Wykonam-grafike-tanio-92938)

Wykonam grafike - tanio - Gremquen - 21-06-2014 22:42

Witam.
Jak większość z Was jestem tutaj, bo zarabiam w internecie.

Jako, że od jakiegoś czasu grafika stała się moją pasją, mimo, że może nie posiadam takich umiejętności jak inni użytkownicy z tego forum, oferuję wykonanie grafik, jak bannery, sygnatury itp.
Niestety do zaawansowanych projektów, jak szablony stron www jeszcze nie doszedłem.

Na zagranicznym forum ogłosiłem się i wykonałem już kilka bannerów, które wyglądają następująco:

[Obrazek: index.php?action=dlattach;topic=338448.0...4200;image]

[Obrazek: index.php?action=dlattach;topic=338448.0...4195;image]

[Obrazek: index.php?action=dlattach;topic=338448.0...4193;image]

[Obrazek: 31346682292547693164.gif]

[Obrazek: index.php?action=dlattach;topic=338448.0...4279;image]

[Obrazek: index.php?action=dlattach;topic=338448.0...4281;image]

Cena takiego bannera u mnie to 5zł płatne na PayPal.
W ostateczności przyjmę bank, ale wtedy dopłata 2zł.
PayPal taniej, bo wolałbym więcej płatności za jego pośrednictwem.

Grafiką interesuję się kilka tygodni. Może nie powalają, ale dopiero się uczę, a jest to dla mnie czysta przyjemność, więc będę to robił i mam nadzieję, że z każdym nowym projektem będą one coraz lepsze.

Abym mógł wykonać banner, proszę o dane jak:
kolorystyka, tekst, czy ma być to banner animowany, czy z jednolitym tekstem. Ewentualnie możesz napisać, że ma być na wzór jednego z powyższych.

Niestety profesjonalnych animacji (wysuwanie, stopniowe zanikanie) wykonywać nie umiem, potrafię tylko zanikanie tekstu jak na powyższych przykładach.

Nie przejmę się, jeśli nie będzie chętnych, ale jeśli będą, to bardzo się ucieszę - to pozwoli mi łączyć przyjemność z nauką i zyskiem.

Zapraszam na PW, albo na mail:
rianess97[małpa]gmail.com
Odpowiadam i wykonuję grafikę w 24h, ale jeśli napiszesz w godzinach popołudniowych będzie to max kilka godzin.

Pozdrawiam,
Adrian

RE: Wykonam grafike - tanio - Gremquen - 22-06-2014 15:57

Przy okazji prosiłbym o oceny powyższych prac, czy to w ogóle się nadaje, co poprawić itp.
Jest to dla mnie bardzo ważne.

Pozdrawiam

Wykonam grafike - tanio - daniel42na - 25-09-2014 01:39

Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.