Ban za oszukanie, skrucha :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Ban za oszukanie, skrucha :) (/Temat-Ban-za-oszukanie-skrucha-92936) |
Ban za oszukanie, skrucha :) - normi999 - 21-06-2014 21:34 Witam! Piszę z pewną sprawą Mam 20 lat, studiuje, w ostatnim miesiącu zająłem się zarabianiem w internecie poważniej i póki co nawet mi to wychodzi. Uważam te forum za bardzo wartościowe i chciałbym przynależeć do Waszej społeczności, lecz uniemożliwiają mi to coraz to kolejne bany za multikonto. Kilka lat temu jeśli mnie pamięć nie myli oszukałem kilka osób w dziale refback, a dokładniej założyłem temat w którym obiecałem kwoty rzędu 5gr, za głosy w jakimś tam konkursie, i nie dotrzymałem obietnicy (młody i głupi byłem ). Było to już na prawde spory czas temu, teraz tego bardzo żałuję. Prosiłbym o jakikolwiek sposób zadośćuczynienia za wyrządzone szkody, gdyż chciałbym mieć możliwość uczestniczenia w życiu forum, a nie tylko biernego czytania. Po tych kilku latach od oszukania, a kilka tygodni temu założyłem konto xkuba666x (kompletnie zapominając o dawnym incydencie), udzielałem się, miałem już kilkadziesiąt postów i reputów, i jakież było moje zdziwienie gdy dostałem tam bana za multikonto, mając na uwadze, że zrobiłem je kompletnie w innym mieście, na innym komputerze. Przepraszam za to, że temat niekoniecznie w odpowiednim miejscu, ale nie mogłem znaleźć działu pasującego do mojego problemu, a kontakt pw z moderatorami nie przynosił skutku Jeśli moje prośby są bez sensu i niema ma już dla mnie ratunku proszę o zbanowanie tego konta, i obiecuję, że już nie będę wiecej ich tworzyl Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku! RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - Patenciarz - 21-06-2014 21:41 Oszusci zawsze sa surowo karani Ale uwazam ze powinienes dostac druga szanse z tym ze nikt juz Ci nie zaufa RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - normi999 - 21-06-2014 21:45 Jako zadośćuczynienie mógłbym wykonywać za darmo różnego rodzaju zadania w dziale refback RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - Majka - 21-06-2014 21:48 Moje błogosławieństwo też masz PS:Dajcie chłopakowi szanse... RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - Kropcio - 21-06-2014 23:25 Wpłać dowolna kwote na dom dziecka w twojej okolicy RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - marcel_kk - 22-06-2014 07:45 Jaki był login tego pierwszego konta ? Myślę, że powinieneś dostać dugą szanse, z tym że konto powinno mieć ograniczenia w dziale gdzie można tworzyć płatne oferty. RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - Qwik - 22-06-2014 08:01 Niech wpłaci jakaś kwotę na cel dobroczynny na przykład:dom dziecka. RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - lolekxp - 22-06-2014 08:48 A który co ukradł/oszukał teraz by sie przyznał i przeprosił a nie udawał że jest nową osobą pod nowym IP i zdobywał zaufanie które pozniej znow moze wykorzystac? Druga szansa sie nalezy, to nie kryminał a internet i refbacki po 5gr, nikt mu nie zaufa, ale tez zaden z takich jak on sie nie potrafi przyznac RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - normi999 - 22-06-2014 09:36 Pierwsze konto, na którym oszukałem i dostałem bana "za oszustwa w dziale refback" miało login kuba134 (przed chwilą jeszcze sprawdzałem) Dziękuje Wam za wsparcie! Czekamy na odpowiedź admina/moderatora. RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - yahoo - 22-06-2014 10:59 90% ludzi tutaj zarabia na oszukiwaniu, więc chyba ufanie każdemu użytkownikowi to dziwny pomysł |