Weryfikacja Facebook - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Weryfikacja Facebook (/Temat-Weryfikacja-Facebook-92920) |
Weryfikacja Facebook - lams - 21-06-2014 15:07 Na wstępie mówię że jestem na tym forum pierwszy raz i nie wiedziałem gdzie to umieścić a myślę że dostanę tu odpowiedz. Otóż chodzi o to że chcę dorobić pieniążki do gry poprzez referale na dogry.pl poprzez zarejestrowanie się przez facebook. Niestety tylko 3 konta mi się udało i wszystko się popsuło. Siedzę już 2h na internecie i szukam jakiegoś sposobu jak to ominąć. Próbowałem czyścić ciasteczka,froxy proxy i coś tam jeszcze niestety nic nie pomogło. Jeśli nie ten dział proszę o przeniesienie. A drugie pyt. może ktoś wie jak szybko dorobić się pkt. na dogry.pl ? Bo mi przyszedł najopłacalniejszy tylko ten facebook ale się nie udało. RE: Weryfikacja Facebook - Admin - 22-06-2014 08:29 użyj opcji szukaj taki temat już istnieje. Weryfikacja Facebook - Admin - 22-06-2014 08:29 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |