![]() |
Moje konto Lockerz - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Moje konto Lockerz (/Temat-Moje-konto-Lockerz-9284) |
Moje konto Lockerz - shaggan - 25-06-2010 18:12 Witam! Na razie nic nie sprzedaje ale chce się dowiedzieć ile jest warte moje konto lockerz. Konto ma: - Z-List [22 legalnie zdobytych znajomych] - Na ten moment 3166 PTZ + Duuuużo nie obejżanych filmików. Orientacyjnie powiem że nie oglądalem dailies od 6 czerwca ...reszty filmików tym bardziej ..a nawet i dlużej. - Konto zweryfikowane bo przysłali Skina iPhone. Jak się dowiem ile jest warte to zastanowię się nad sprzedażą bo już nie mam siły na te restocki [np ostatni przegapilem przez Telekomunikacje Polską ![]() ![]() RE: Moje konto Lockerz - Dareczek13 - 25-06-2010 19:07 Nie chce Ci robić przykrości, ale na tą chwile twoje konto z tyloma PTZ ( po tej fali filmików i PTZ x3 )jest warte gAwno ![]() RE: Moje konto Lockerz - shaggan - 25-06-2010 20:03 Nie będę kłamał że nie spodziewałem się tego ![]() ![]() Moje konto Lockerz - Roben - 30-07-2012 11:17 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |