Szukam osoby do małej współpracy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Szukam osoby do małej współpracy (/Temat-Szukam-osoby-do-malej-wspolpracy-92816) |
Szukam osoby do małej współpracy - MilanFan - 19-06-2014 17:03 "Mam" film w dwóch partach (650 + 626.66 MB), jest on wrzucony na Rapidgator.net. Chcę go wrzucić u siebie na FP, ale byłaby to darmowa reklama kogoś tam plików. Stąd szukam osoby, która upnęłaby ten film do siebie (w całości czy w partach, z kompa czy przez remote upload). Przychodem podzielilibyśmy się po połowie. Czekam na propozycje tu czy w PW, jak i na hejty. 2 RE: Szukam osoby do małej współpracy - Czaplinek - 27-06-2014 10:14 Moze i bym był zainteresowany. Tylko gdzie ja mam ten film wrzucić ? na FB do siebie ? :> Szukam osoby do małej współpracy - daniel42na - 25-09-2014 01:40 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |