Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
PayPal - Fake - Konto Ograniczone - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449)
+--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206)
+---- Dział: PayPal (/Forum-PayPal-335)
+---- Wątek: PayPal - Fake - Konto Ograniczone (/Temat-PayPal-Fake-Konto-Ograniczone-92813)

PayPal - Fake - Konto Ograniczone - USA - 19-06-2014 16:35

Witam serdecznie, mam konto na PayPalu, założone jedynie do drobnych transakcji, lecz ostatnio 216 zł mi wpadło i ich nie ruszałem dobre 2 miesiące, dziś wchodzę i mam informacje że konto jest ograniczone i muszę powiązać z kartę lecz karty o takim nazwisku nie mam, oczywiście nie mogę wysyłać też płatności.

Czy ktoś był w takiej sytuacji ? Lub wie co zrobić?

RE: PayPal - Fake - Konto Ograniczone - Qwik - 19-06-2014 16:58

Spróbuj kartą pre-paid a jak się nie uda to poszukaj w google paypal vcc.

RE: PayPal - Fake - Konto Ograniczone - Driver494 - 19-06-2014 20:51

Jest jeszcze coś takiego jak karta internetowa bzwbk. Smile

RE: PayPal - Fake - Konto Ograniczone - aggankx - 19-06-2014 21:54

jak o takim nazwisku nie załatwisz to przepadło Huh po 6 bodaj miesiąca można wysłać jeszcze tą kasę na bank, ale tylko o tym samym nazwisku co podany w pp

Odp: PayPal - Fake - Konto Ograniczone - Stalmer - 19-06-2014 22:08

Kupujesz karte prepaid na allegro od bzwbk, rejestrujesz ją na prepaid.bzwbk.pl na takie same dane jakie podałeś na pp, potem wypłacasz kasę z pp na tą karte i lecisz do bankomatu wypłacić hajs (5 zł prowizja, lub wystawiasz coś ze swojego allegro i kupujesz to płacąc z karty wtedy masz kase na payu.

Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2

RE: PayPal - Fake - Konto Ograniczone - marcel_kk - 20-06-2014 06:27

@[USA]Ostatnio PayPal zabrał się za porządki i masowo nagradza ograniczeniami
podejrzane konta...ot cały urok tej firmy...ech
Nasz jeszcze jedną możliwość, choć po takim czasie od wpłaty ( 2 miesiące)
to już możesz nie mieć kontaktu z osoba wpłacającą.
Ale przyjmijmy, że osoba która wysłała Ci tą kwotę jest zaufaną osobą i możesz się z nią dogadać, to możesz zwrócić jej pieniążki, a ona wyśle je ponownie na Twoje drugie konto PP lub takiej osobie co Ci przeleje na konto bankowe.

RE: PayPal - Fake - Konto Ograniczone - USA - 20-06-2014 09:16

marcel_kk - W tym problem że to nie była 1 suma od jednej osoby a kilka transakcji od kliku osób, więc niestety zwrot odpada. No nic spróbuje z kartą pre-paid może pomoże.

RE: PayPal - Fake - Konto Ograniczone - BabyBuns - 20-06-2014 16:05

Nauczcie się nie używać tego syfu i nie będzie problemu Lol

RE: PayPal - Fake - Konto Ograniczone - marcel_kk - 20-06-2014 17:14

(20-06-2014 16:05)BabyBuns napisał(a):  Nauczcie się nie używać tego syfu i nie będzie problemu Lol

To zapodaj jakąś swoją propozycje, bo tego akurat używa 3/4 społeczeństwa.

RE: PayPal - Fake - Konto Ograniczone - Driver494 - 21-06-2014 13:05

(20-06-2014 17:14)marcel_kk napisał(a):  
(20-06-2014 16:05)BabyBuns napisał(a):  Nauczcie się nie używać tego syfu i nie będzie problemu Lol

To zapodaj jakąś swoją propozycje, bo tego akurat używa 3/4 społeczeństwa.

Dokładnie. Nie ma innej opcji praktycznie. Z resztą myślę, że w innych takich "syfach" też nie jest tak słodko. Teoretycznie można by chyba próbować z payzą. Ale wymieniać się bo wypłaty przeważnie na paypal. Ludzie też mają większość środków na paypalu. Załatw sobie tego prepaida i nie używaj tego najlepiej, bo skończy się to blokadą środków na pół roku (jak się nie mylę).