![]() |
Najbardziej opłacalny model? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: eForsa (/Forum-eForsa-383) +---- Wątek: Najbardziej opłacalny model? (/Temat-Najbardziej-oplacalny-model-92797) |
Najbardziej opłacalny model? - lolekxp - 19-06-2014 11:15 Hej, zainteresowałem się eForsą bo myślę że moje doświadczenie z PPA przyda się i tu.. juz 2 domeny .pl kupiłem i tworze grafike, optymalizuje pod wyszukiwarki itp. tematyka to filmy i pliki do pobrania. Widze tutaj rozne modele, ale nie wiem ktory bedzie najbardziej oplacalny ? Znajac zycie z PPA np. wole miec 10 leadow po 2$ = 20$ niz np. 3 po 5$ = 15$, z czego te tansze zawsze latwiej wpadaja bo sa latwiejsze w wykonaniu, i tu tez chcialbym optymalnie podejsc do tematu ale nie wiem czy warto wysokie stawki czy niskie, nie mialem okazji przetestowac tego, a nie jeden z Was juz pewnie wszystkie modele testowal i wie ze lepiej taniej a wiecej niz drozej a mniej lub odwrotnie ![]() Jaki model byscie mi polecili do mirrora downloaded.pl ? SMS M0 25/19 SMS M0 14/9 SMS M0 9/6 Płatność MT Free Za wszystkie pozytywne odpowiedzi daje reputy i dziekuje od siebie ![]() RE: Najbardziej opłacalny model? - themate0 - 19-06-2014 11:48 właśnie sam się zastanawiam jaki model płatności wybrać do downloaded.pl, z jednej strony subskrypcja sms (stawka 2zł) wymaga najmniej pieniędzy, ale w SMS z kodem przychodzi cena aktywacji, a przy tych płatnościach jednorazowych to osoba aktywująca nie ma żadnych informacji o kosztach RE: Najbardziej opłacalny model? - Hiuston - 19-06-2014 12:58 Zależy pod jaki target. RE: Najbardziej opłacalny model? - lolekxp - 21-06-2014 08:42 (19-06-2014 11:48)themate0 napisał(a): właśnie sam się zastanawiam jaki model płatności wybrać do downloaded.pl, z jednej strony subskrypcja sms (stawka 2zł) wymaga najmniej pieniędzy, ale w SMS z kodem przychodzi cena aktywacji, a przy tych płatnościach jednorazowych to osoba aktywująca nie ma żadnych informacji o kosztach Ma ale w regulaminie w który trzeba przejsc ![]() ![]() (19-06-2014 12:58)Hiuston napisał(a): Zależy pod jaki target. Pisałem już, filmy i pliki, nie podam ci przeciez konkretow na czym mam zamiar zarabiac, zamierzam miec cos co jest zawsze malo dostepne w internecie a czesto szukane czyli dobra nisze. RE: Najbardziej opłacalny model? - SokoleOko - 16-02-2015 12:12 też działam na ppa mam bloga z hackami już od 2 lat, zarabiałem chyba na każdym ppa teraz testuje jak wypadają suby pod to ![]() napisz potem która stawka ci najlepiej wypadła ja dziś testuje MO19 (8zł za lead) wieczorem ci napisze jak wypadła. |