Pomysły jak wypromować stronę rozrywkową - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281) +--- Dział: Zarabianie na WWW - dyskusje, pytania i odpowiedzi (/Forum-Zarabianie-na-WWW-dyskusje-pytania-i-odpowiedzi-202) +--- Wątek: Pomysły jak wypromować stronę rozrywkową (/Temat-Pomysly-jak-wypromowac-strone-rozrywkowa-92715) |
Pomysły jak wypromować stronę rozrywkową - Inwestor25 - 17-06-2014 22:21 Wpadłem tu z takim oto pomysłem i zapytaniem o Wasze sugestie. Znajomy upatrzył sobie pomysł założenia serwisu w polskiej wersji językowej dla osób, które wybierają się do Chorwacji, Serbii, Czarnogóry (taki mix bałkański) i szukają ciekawych knajpek, restauracji. Coś a'la przewodnik Czy macie jakieś pomysły, sugestie w jaki sposób wypromować taki serwis? Czy w ogóle Waszym prywatnym zdaniem taki serwis cieszyłby się zainteresowaniem? Zapraszam do dyskusji. RE: Pomysły jak wypromować stronę rozrywkową - GoodLecki - 18-06-2014 18:09 Pomysł dobry to popularne miejsca wakacji polaków, jednakże to jednak nisza moim zdaniem, w 1k się powinniscie zmiescić. Dobra szata plus ciekawa własna tresć (najlepiej taka której nie ma w przewodnikach), dużo zdjęć, relacje video,fp,wydarzenia i promocja wszędzie gdzie jest mowa o wakacjach i urlopach lub inwestycja w seo marketing . Najlepiej podpatrzcie komentarze ludzi na forach,blogach branżowych, dowiecie się czego szukają i czego potrzebujecie.I to nie moga być same knajpy Jesli macie zamiar pokopiować z google adresy , zrobić stronę i wkleić to , próbujcie edit: np1 np2 RE: Pomysły jak wypromować stronę rozrywkową - TheGleeMat - 22-06-2014 13:53 Dobra nisza . Sądzę że pomógłby dobry fanpage na Facebooku w rozkręcaniu takiej strony . RE: Pomysły jak wypromować stronę rozrywkową - Inwestor25 - 22-06-2014 14:48 Nie chodzi oczywiście o kopiowanie treści z innych stron, tylko o coś na zasadzie: jestem w knajpie XYZ, próbuję dań, robię zdjęcia, jakiś opis własnymi słowami, do tego oczywiście dane adresowe Czyli same sprawdzone miejsca. Kolega jeździ po Bałkanach przez kilka miesięcy w roku jako pilot wycieczek plus prywatnie, więc sporo miejsc zna. RE: Pomysły jak wypromować stronę rozrywkową - TheGleeMat - 23-06-2014 00:58 Sądzę, że najlepiej by było jak byś zaangażował w to użytkowników Twojego portalu . Ja stronę wyobrażam sobie w sposób taki, iż na stronie głównej mam przede wszystkim do wyboru 3 państwa (tak jak w 1 poście napisane) po kliknięciu w dane państwo, można wybrać dane miasto w tym kraju, po kliknięciu miasta użytkownik może dodać restaurację (miejsce), opisać ją, ocenić i w ten sposób masz darmowy content, oczywiście content pojawia się po Twoim zakceptowaniu |