skradzione konto - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: skradzione konto (/Temat-skradzione-konto-9271) |
skradzione konto - budzik6410 - 25-06-2010 14:09 Witam.skradziono mi konto.Zmienili mi emaila i pewnie hasło.Czy da sie jakoś odzyska to konto?Czy ktoś miał tez skradzione? RE: skradzione konto - SZAFI - 25-06-2010 14:36 nic już nie zrobisz... pożegnaj się z lockerz albo zrób nowe konto RE: skradzione konto - Sony_st - 25-06-2010 14:39 Chyba Razerowi się udało odzyskać, napisz do niego napewno Ci pomoże. RE: skradzione konto - Razer - 25-06-2010 14:54 Opiszę tutaj dokładnie, co zrobiłem, i co zrobił lockerz. A więc jak niektórzy pamiętają skradziono mi konto, było to w marcu, zaraz przed restockiem. Oczywiście wielki żal, płacz, ale pomyślałem, że skoro Kathy to Kathy, pomoże Napisałem takiego e-maila na adres [email protected]: Cytat:Hello Lockerz Crew! Kathy odp. po 2 dniach: Cytat:I'm adding a member of our tech team to look into this--however, due to the number of members who get phished right before redemption, it may or may not happen by the end of the month. Bodajże 2h później odp. jeden z pracowników lockerz: Cytat:At this time we have returned your account 'xxxxxxxxx' to Tak więc uczyń podobnie, tylko nie pisz takiego samego e-maila |