Youtube - Gdzie nabijać wyświetlenia? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: YouTube (/Forum-YouTube-454) +--- Wątek: Youtube - Gdzie nabijać wyświetlenia? (/Temat-Youtube-Gdzie-nabijac-wyswietlenia-92695) |
Youtube - Gdzie nabijać wyświetlenia? - Paszkwin - 17-06-2014 16:48 Witam Ostatnimi czasy youtube zaostrzył działania w kierunku PPA (kasowanie filmikow, kasowanie wyswietlen itd...) Czy macie jakieś sposoby na nabijanie wyświetleń i pozycjonowanie filmików tak aby yt się nie czepiał i nie cofał wyświetleń itp? Bo rozumiem, że wrzucać filmików na serwisy typu Addmefast, u2bviews itp nie ma sensu? ;] Jakieś inne sposoby na zdobywanie darmowych wyświetleń, czy tylko płatne wykupowanie wyświetleń? RE: Youtube - Gdzie nabijać wyświetlenia? - Mauorycy - 17-06-2014 19:13 Ja mam swój własny sposób niektóre moje filmy (które fakt faktem, łamią regulamin nie tylko tym, iż są "boostowane") od 2 miesięcy generują już naturalny ruch |